Meg kell szereznünk a 404 által megszerzett Lumbulábiaiak által tervezett Neutrinós-Hűmicsodaizé Energiapajzsot ami képes lesz ellenállni a Reptoidok lézerágyúzásának! Különben MINDMEGHALUNK!!! És megyünk a lecsóba! A reptoidok pedig már a spájzban lesznek mindmeghalni pedig minden esetben fájdalmas és a mindmeghaló személyre nézve káros egyszóval nem jó hanem ilyen: rossz.
Egyéb lehetőségünk még az, hogy Loúvakat idézünk és akkor a reptoidok nem fogják tudni gyurmatositani a földet mert nincs meg nekik a veccő tervrajza igy nem tudnák elveccőzni a loúvakat a bázisaik körülről.
2021. okt. 30. 19:40
3/16 anonim válasza:
Majd csak elismeritek már a vereséget és megadjátok magatokat. Nektek lesz jobb, ha behódoltok.
Naki Wai
2021. okt. 30. 19:47
4/16 qkker1 válasza:
Miről maradtam le?
2021. okt. 30. 20:33
5/16 anonim válasza:
Szerintem hívjuk az Autóbotokat, hogy segítsenek
2021. okt. 30. 21:18
6/16 anonim válasza:
A Vogon költészetet még felhasználhatjuk ellenük ha leinvázióznának, ám ehhez büszke önfeláldozó földi patriótákra lesz szükségünk akik vállalják a veszélyét annak, hogy a Vogon költészet Reptoidok elleni elszavalása közben maga is súlyos agykárosodást szenvedhet és évekig tartó pszichiátriai kezelésre szorulhat a jövőben.
2021. okt. 30. 21:34
7/16 anonim válasza:
Igazán elégedett lehetsz kedves kérdezö. Igazán nagy tudos társaságot mozgattál meg a kérdéseddel és mennyi profi tanács?
2021. okt. 30. 21:45
8/16 peca1000 válasza:
Túléltem! :)
2021. okt. 31. 00:04
9/16 anonim válasza:
Még hány invázió lesz? Nem unják már azok a nagy fantáziájú amerikaiak?
2021. okt. 31. 06:48
10/16 anonim válasza:
Nem értem hogy ezt a sz*r gyenge kis trollkodást miért nem rakják át a vicc kategórába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!