Mi a véleményetek arról hogy egy reptoidal szólalt fel az ENSZ gyűlésen,kezdődik a felfedés?
Az ENSZ egy animált reptoidot mutatott be a gyülésén,amitöbb mint elképesztő.
Az ENSZ valójában a világunkat uraló gyíkember reptoidok nyilvános megjelenésére tréningezi az embereket,hogy ne legyen pánik a nagy bejelentés idejére.
Mi a véleményetek?
"A történelem ismétli önmagát."
nézzük:
-2012-ben volt reptoid invázió
-most 2021 van aminek ha a két utolsó számjegyét felcseréled akkor 2012-őt kapsz!!!! ezen kívül jövőre 2022 lesz!!!! EZ JELENT VALAMIT!?!?!?!4!!?!4444 NÉGY 4!4
A videón szerintem Raptor Jézus van aki átállt az ellenállás oldalára 2012-ben!
Az még hagyján de olyan dolgok történnek itt kéremszépen.
Kint vótam tegnap éjjel a kertben hogy cigarettázódjak oszt morogni kezdett rám a bokor váratlanul azonnal mindenféle előzmények nélkül akkor és ki jött onnan egy kútja ami pont akkora volt mint egy loú ám mégiscsak nagyobb.
Már aztat hittem hogy lenyihogja a fejem és nekem kampec mert tudni illik bár kútja szerű volt de valahol mégiscsak olyan volt mint egy lóú bár nem tudom. De lényegalényeg édesanyám családi veccője ott volt a teraszon ami nekem nagyon kedves tárgy hisz emlékeztet rég elhunyt édesanyámra és a szép gyerekkori emlékekre amikor még azzal veccőzött el engöm amikor rosszaaakódtam szóval az mindig ott van hogy emlékeztessen rá.
Kezömbe kaptam gyorsan és elveccőztem a nyihorászó bestiát pedig már meg akarta enni a fejöm de aztán hirtelen elfásult majd visszabaktatott a bokorba.
Mit gondóltok? Mi lehötött ez a teremtmény?
Lehetett köze emö gyikembörök érkezéséhez?
Egy kanadai politikus még pár éve beszélt arról, hogy a nagyhatalmak már régóta ( nagyjából a Hidegháború óta ) kapcsolatban állnak a földönkivüli fajokkal, pusztán amiatt nem hozták ezt még nyilvánososágra, hogy elkerüljék az ezzel járó beláthatatlan következményeket a tömegemberekre nézve.
Viszont mivel egyre általánosabb már, hogy az átlagemberek hisznek a földönkivüliekben igy talán pár év múlva végre feloldódnak a titkositások úgy ahogyan az amerikai titkosszolgálatok is még ha jól emlékszem tavaly nyilvánosságra hoztak valamennyi régebbi UFO felvételt.
Ugyanakkor ha talán nem is lesz már meglepő az idegen fajoknak a létezése, de maga az, hogy mit akarnak és milyen helyet foglalunk el a csillagközi birodalmaik peremvidékén az továbbra is olyan ijesztő lehet a számunkra amire még nem biztos, hogy fel vagyunk készülve.
Itt van a link a kanadai politikus beszédéhez ha érdekel.
https://www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU
Érdemes végighallgatni. Van hozzá magyar felirat is.
5/6
Erre úgyis azt mondják a bolond vénember már azt se tudja hogy mit beszél. Meghát amúgyis csak csinálni akart egy jó youtube videót.
Azért mégiscsak kijárták az óvódát, és a tanár néni azt mondta hogy ufókák nem léteznek.
8. Oh, sajnálom. Tényleg rossz linket küldtem véletlenül.
Eredetileg ezt szerettem volna:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!