Mi a véleményetek arról hogy a plejádiak megküldték a végső üzenetet?
A plejádiak és a galaktikus föderáció legyőzte az illuminatit meg a reptoidokat is,és leállították a 404 jel sugárzást.
Hamarosan egy kis áramszünet után eljönnek a plejadok és elkezdik a pénz osztását,és nem kell többet dolgozni senkinek sem.
Mi a véleményetek?
Gyerekmese? Poénkodás?
Te mondtad a #82-es válaszodban, hogy "igen" bár gondolom nem nyitottad meg előtte a linket.
Na de mondjátok már el, hogy milyen nehéz idők? Talán elfogyott a rum? Mert a rum igenis fontos ital.
#85 a plejádokra értettem, a linkedet nem tudom megnyitni.
Nehéz idők, mivel közeledik vészesen az invázió, és a föld illetve az emberiség sorsa függ a csata kimenetelétől.
Az fura ha nem tudod megnyitni, na mindegy.
Elszórakoztat amiket mondasz. Mesélnél bővebben is a dolgaidról? :3
Ha este figyelmesen nézed az égboltot, egyszer-egyszer elkaphatsz egy pillanatot, amikor látod ahogy a reptoid anyahajók az égbolton cikáznak.
Többet nem mondhatok, mivel már így is sokat mondtam, és fenn áll a veszélye, hogy elrabolnak tudásom végett.
Nyugi nem megyek oda fekete öltönyben és napszemüvegben egy golyóstollal a szemedbe villantani és törölni a memóriádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!