Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a plejádiak megküldték a végső üzenetet?

Figyelt kérdés

A plejádiak és a galaktikus föderáció legyőzte az illuminatit meg a reptoidokat is,és leállították a 404 jel sugárzást.

Hamarosan egy kis áramszünet után eljönnek a plejadok és elkezdik a pénz osztását,és nem kell többet dolgozni senkinek sem.

[link]

Mi a véleményetek?

2021. nov. 11. 17:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 A kérdező kommentje:
Szenthelyi Árpád hadnagy úr egy hős,életét adta a földért a reptoid flottaháborúban.
2021. nov. 12. 22:37
 112/120 Viperahal-42 ***** válasza:
62%

Sokan kérdeztek a próféciáról.

Az egyik próféta egy 2012es ismeretlen GyK felhasználó volt aki megálmodta, hogy mind megyünk a lecsóba.

Annyi tévedés volt, hogy ez nem 9 nap múlva történik eme lecsóba menetel a megálmodása után hanem 9 év múlva.

Ettől függetlenül a jóslat továbbra is érvényes.

Jön a RÉPA ( Reptoid És Plejád Alakulat ) lézerágyúzni, mindmeghalunk s a lecsóban végezzük.

Egyedül az menthet meg minket eme sötét próféciától ha megszerezzük a neutrínós-hűmicsodaizé energiapajzs tervrajzát.

2021. nov. 13. 03:01
 113/120 Viperahal-42 ***** válasza:
62%

Itt a prófécia dokumentációja:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__3751128..

" Azt álmodtam, hogy december 21-én meghalunk mind, atomkatasztrófa meg vízözön földrengés lesz és az álom azzal zárúlt hogy a lecsóba megyünk mind bele.

Megálmodhattam a véget? "

Ez fog történni és a fenti események katalizátora a RÉPA lesz.

2021. nov. 13. 03:03
 114/120 Viperahal-42 ***** válasza:
16%

Szóval a veterán ufológusok tudják, hogy a Reptoidok és Plejádok alkotják a Reptoid És Plejád Alakulatot ( RÉPA )

Szerintem a Plejádok összedolgoznak meging a Reptoidokkal és az ingyen pénz csak átverés, hogy ne készüljünk az invázizázióra.

Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni!!!4444négy404

2021. nov. 13. 03:20
 115/120 anonim ***** válasza:
68%

Na most jól megmondtuk nektek szkeptikáskák! Haha!

Erre gondóljatok gombot, majd mi megmutatjuk nektek, hogy a jeti márpedig van!!!

2021. nov. 13. 03:44
 116/120 anonim ***** válasza:
92%

Hálló hálló? Birodalmi kórház? Itt van 2-3 kapitális bolond. Tudnának küldeni egy mentőkocsit az ellátásukra?

Viccet félretéve...

Velociraptor te mi a pokoli kénköves tyúktaknyok szívtál? De most komolyan kérdezem... Mert a szomszéd néni kér belőle.

2021. nov. 13. 03:54
 117/120 Viperahal-42 ***** válasza:
72%
Csak az igazságot
2021. nov. 13. 04:01
 118/120 anonim ***** válasza:
0%

Nagy igazság egy Gyakoris kérdezőnek az álomfejtéses kérdésére alapozni az összeesküvés elméleteiteket. :'D

2021. nov. 13. 05:19
 119/120 anonim ***** válasza:
83%

110-es

This sinister cabal of global reptilian elites boasts a membership

list including former President Barack Obama, Queen Elizabeth II of Great Britain,

former Federal Reserve Chairman Alan Greenspan and Mick Jagger."

2. sor jobb oldal Queen Elizabeth II of Great Britain

2021. nov. 13. 06:20
 120/120 anonim ***** válasza:
91%

"Icke would have you believe that a race of reptilian beings not only invaded Earth, but that it also created a genetically modified lizard-human hybrid race called the "Babylonian Brotherhood," which, he maintains, is busy plotting a worldwide fascist state. This sinister cabal of global reptilian elites boasts a membership list including former President Barack Obama, Queen Elizabeth II of Great Britain, former Federal Reserve Chairman Alan Greenspan and Mick Jagger."

Lefordítva:

Icke azt akarja elhitetni, hogy egy hüllőszerű lényekből álló faj nemcsak hogy megszállta a Földet, hanem egy genetikailag módosított gyík-ember hibrid fajt is létrehozott, amelyet "Babiloni Testvériségnek" neveznek, és amely, állítása szerint, egy világméretű fasiszta állam megteremtésén fáradozik. A globális hüllő-elit e baljós összeesküvése olyan tagokkal büszkélkedhet, mint Barack Obama volt elnök, II. Erzsébet brit királynő, Alan Greenspan, a Federal Reserve volt elnöke és Mick Jagger."

Én egyelőre eddig tudtam olvasni, mert ezen nagyon kamilláztam és elszomorodtam de nagyon.

Kérdés, hogy a kérdező tud-e angolul, vagy csak az nbc cikkének a címét látva osztogatja ezt a cikket, mert szégyen ez az egész. Icke hülye összeesküvés elmélete miatt halt már meg ember, mert azt hitték rá, hogy hibrid gyíkember. És azt hiszi ezzel segít információt adni, közbe meg ő miatta halt meg ember. Emlékeztet ez az incel mozgalomra sajnos.

Szóval Icke is egy bomlasztó nem jó ember, mert azt hiszi, mint ahogy te is, hogy tálaljátok majd a nagy igazságot, de ezzel csak pánikot és terror helyzetet generáltok, azon emberek részéről, akik elhiszik ezt a hülyeséget és az ostobábbik öklös emberek, akiknek nem mellesleg mentális problémáik vannak, majd mint az incelek, majd leakarják rendezni ezeket a gyíkember hibridnek hitt nagy embereket.

Normálisak vagytok? Én úgy gondolom hogy ezeket a hülye jóslós megmondó embereket is éppolyan óvatossággal kéne kezelni a hatóságoknak, mint az incel mozgalom tagjait.

Szégyelhetitek magatokat,mert a királynőnek van bőven problémája az egészségi helyzetén kívül is nemrég vesztette el a férjét, ti meg ész nélkül elhisztek mindent és még osztogatjátok.

Annak aki írta nekem, hogy én is etetem a trollt, csak jelzem, hogy ezt a neccet olvasva szóltam egy másik kérdésénél is, amit linkeltem, máskülönben ha csak trolkodnak, van mikor csak legyintek egyet, mert hát mégis kell valamit írni az ufo kategoriába ahogy jelezted nekem, de vannak ilyenek is azokon maximum mosolygok.

De ez, ez a trollkodástól messze van és még ő is elhiszi, hogy Barack Obama gyíkember mert van ilyen kérdése is.

Tippem szerint az ő kérdését olvasta egy másik kérdező mielőtt kérdezett, amiben Joe Biddenről is azt hiszi az a másik kérdező, hogy gyíkember.

2021. nov. 13. 06:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!