Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a plejádiak megküldték a végső üzenetet?

Figyelt kérdés

A plejádiak és a galaktikus föderáció legyőzte az illuminatit meg a reptoidokat is,és leállították a 404 jel sugárzást.

Hamarosan egy kis áramszünet után eljönnek a plejadok és elkezdik a pénz osztását,és nem kell többet dolgozni senkinek sem.

[link]

Mi a véleményetek?

2021. nov. 11. 17:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
15%

100-as Ufokurtato, a majáknak a papja elfogyott azért nem írták tovább a naptárat, és aztán kitaláltak mindenfélét az emberek. A maják jóslatait még nem olvastam, de van olyan tippem hogy vannak amiket félreértelmeznek az emberek. Esetleg ha már ilyen linkelgetős kedvedben vagy hivatalos oldalt is tudsz linkelni?

Egyébként a Galaktikus Föderációnak, vagy Galaktikus Tanácsnak amit földönkívüli kontakták közvetítenek, valószínűleg nem is ez a nevük, ha kontaktban is vannak velük, valószínűleg van több kókler nem jól fordító, nem értő kontakt, akik aztán katyvazt gyártanak, mint ahogy te is elkezdted a magad kis hadjáratát. Bomlasztani és untatni az embereket. Persze segíteni vagy itt. Aha.

Illetve az Univerzum végtelenségéből adódóan még bőven milliárd jó földönkívüli faj is lehet, akikről nem tudunk semmit, és valószínűleg a repik sem, se a többi rossz földönkívüli, akikről olvasható konteos oldalakon. És nekik ezek a rossz földönkívüliek, mint pl. a repik és lehetne sorolni, lehet olyanok mint nekünk a hangyák, magyarán iszonyat fejletlen szinten vannak hozzájuk képest.

És lehet nekik nem nagy kunszt cimbizni úgy,hogy következő nap már nem is emlékszik rá az akivel cimbizett, maximum akkor ha ők is akarják. És nem bánja ha beszélgetnek róla ufológusok, azt gondolja Pletyi nénik és pletyi bácsik kiültek a ház elé pletyizni, óh bocsánat javítom pletyi fiucska, és pletyi lányka. Legfeljebb valamelyik jót mosolyog, valamelyik kacag, aztán egy mondatban összefoglalja. "Nem ismer." és tovább battyog jóságosan.

Az aki David Icke összeesküvés elméletének minden szavát issza, amiben Barack Obama, Mick Jagger, Erzsébet királyné is szegények egy neonáci hibrid reptoidok az jobban tenné szerintem ha tudományban is elmélyülne, és életrajzi írásokban, nehogy egyszer bepereljék a királyi udvarból súlyos rágalmazásért, és a levelet személyesen egy Lifeguard Household Cavalry osztag hozza el neked, hogy biztosak legyenek benne, hogy a kicsi kacsódba került a bírósági idézés többed magaddal, mert David Icke rágalmait terjesztegeted. Ami nem túl dicsőséges és kellemes élmény lenne. Amugy csodálkozom, hogy David Icke-t hogy nem perelték be ezért még. Vagy lehet beperelték, csak nem tudunk róla.

2021. nov. 12. 11:15
 102/120 anonim ***** válasza:
59%
Néha nehéz eldönteni, hogy kik a kreténebbek, Ufokutato és társai, vagy azok akik komolyan veszik és képesek fogalmazásokat írni nekik.
2021. nov. 12. 12:23
 103/120 anonim ***** válasza:
42%

102-es én csak kifejtettem, hogy az amiket írkál és amiket linkelget már napok óta enyhén szólva necces összeesküvés elméleteket propagál és ő mindezt elhiszi, hogy Barack Obama, és a királynő is reptoid.

Előző kérdésében linkelte, addig tudtam elolvasni a cikket David Icke-n kamilláztam.

Azért írtam fogalmazást hogy ha ennyire tudja, akkor ha így imád konteos oldalakat olvasni, akkor a tudományokban is mélyüljön el, és az életrajzi könyvekben. Nem ártana. Ott a könyvtár menjen könyvtárba többed magával. Az, hogy nem olvas objektívan, és nem veti össze a cselekedeteiket ezeknek az embereknek az ellenük írt rágalmazásokkal, és azzal amit a konteos oldalakon írnak a reptoidokkal, az azért szánalmas. És nagyon necces hogy ilyen embereket bántanak ezzel. Van bőven problémája egy-kettőnek ezek nélkül a hülye konteos rágalmazások nélkül is.

Ha kreténnek gondolsz, mert azt írtam , hogy a végtelen univerzumban ezeken kívül is lehet milliárd jóságos földönkívüli akikről nem is tudunk, akkor gondolj annak. Logikus, hogy valószínűleg nem vagyunk egyedül. De ez nem szól másról, mint az incel áradat lecsengése után most az ufó megmondó ember bomlasztja az emberek türelmét.

2021. nov. 12. 13:32
 104/120 anonim ***** válasza:
34%
* amit a reptoidokról írnak
2021. nov. 12. 13:33
 105/120 anonim ***** válasza:
71%

Ha még nem esett volna le, ez a topik tele van trollokkal, már több, mint 10 éve. A hozzád hasonlóak miatt vannak itt még mindig, mert leálltok velük és belementek a kis játékaikba.

El sem hiszem, hogy a trollt fogom védeni, de hol volt reptoides kérdés ami Elizabeth-tel kapcsolatos? Ha nem volt, akkor te is ugyan úgy butítod a népet, mint ezek a trollok. Ergo, amit most csinálsz, semmivel sem különb, mint amit ezek tesznek.

2021. nov. 12. 13:40
 106/120 anonim ***** válasza:
100%
Vicces vagy kérdező
2021. nov. 12. 16:56
 107/120 anonim ***** válasza:
57%

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__114..

"Icke would have you believe that a race of reptilian beings not only invaded Earth, but that it also created a genetically modified lizard-human hybrid race called the "Babylonian Brotherhood," which, he maintains, is busy plotting a worldwide fascist state. This sinister cabal of global reptilian elites boasts a membership list including former President Barack Obama, Queen Elizabeth II of Great Britain, former Federal Reserve Chairman Alan Greenspan and Mick Jagger."

Azért ez súllyos.

2021. nov. 12. 21:45
 108/120 anonim ***** válasza:
30%
Azóta is működik még itt a cirkusz? :'D
2021. nov. 12. 21:50
 109/120 anonim ***** válasza:
57%

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__114..

Ennyire unatkozik hogy David Icke necces összeesküvés elméleteit propagálja a gyik-en.

2021. nov. 12. 22:13
 110/120 anonim ***** válasza:
84%

Továbbra sem látom, hogy hol írt a kedves Ufokutató Elizabeth-ről, de ahogy elnézem amit küldtél Obama-ról sem formált véleményt, vagy írt róla bármit is. Beidézett egy cikket, ahol a cikk szerzője kitért az a teóriára és annak eredetére. Én értem, hogy most nem szimpatikus neked ezek a trollok (senkinek sem azok) de nem kell olyan dolgokért megbéklyózni őket, amit nem követtek el.

Én ahogy látom inkább 404, Szenthelyi Árpád elméleteit támasztotta fel 2010-ből és azokat szajkózza ugyan úgy, egy-máshol néhány módosítással, csakúgy mint itt mindenki GyK-n.

2021. nov. 12. 22:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!