Mi a véleményetek arról hogy a plejádiak megküldték a végső üzenetet?
A plejádiak és a galaktikus föderáció legyőzte az illuminatit meg a reptoidokat is,és leállították a 404 jel sugárzást.
Hamarosan egy kis áramszünet után eljönnek a plejadok és elkezdik a pénz osztását,és nem kell többet dolgozni senkinek sem.
Mi a véleményetek?
Jaa, tudom, tegnap kiderítettük hogy én is reptoid vagyok, csak alvó ügynök xD
De miféle áram szünet?
Komolyan egy ilyen szennylap cikkein vagytok így felpörögve 12-es? :'D
Áramszünetek mindig is voltak és lesznek. Általában túlterheltség vagy vihar miatt száll el az áram. Semmi ufótisztikus nincs benne.
És tudod miért vannak nyugaton áramszünetek? A németek miatt. Kitalálták, hogy 3, ismétlem HÁROM atomerőművüket leállítják és szélenergiára cserélik. Az a 3 erőmű pedig nem keveset termelt és terjesztették Európa szerte az áramukat.
Ennyire logikus. Nincs itt ufó ügy.
"mint a gyerekek"
Lehet, hogy azért mert pont gyerekek. :'D
Így van. Továbbá az oroszokat szankcionálják, ezért az oroszok nem szállítanak elég gázt, se fűtés, se gázerőmű, szénerőmű sincs már nagyon. Mindezt miért? Mert a reptoidok beépültek az EU vezetésébe és gyengíteni akarják először Európát, aztán az egész emberiséget. Előkészítve az inváziót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!