Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az FBI is megerősítette, hogy...

Az FBI is megerősítette, hogy villámgyorsan közlekedő UFÓ-t észleltek Új-Mekszikó felett. Még szketpikus vagy?

Figyelt kérdés

Most olvasom ezt a szenzációs cikket. Megtőrt a jég? Az FBI is elismeri az UFÓkat?

[link]

2021. febr. 28. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 Zarándok 23 válasza:
42%
igen Meikónak
2021. máj. 13. 16:53
 82/89 anonim ***** válasza:
83%
Ember... Ennyi erővel ha én írné kegy cikket arról, hogy a magyar titkosszolgálat megerősítette az ufók létezését akkor az is elhinnétek? Amúgy ufó az akár egy kilőtt tűzijáték is lehet, mert amíg nem robban szét addig egy random szemlélőnek azonosítatlan repülő tárgy (Unknown Flying Object, U.F.O).
2021. júl. 31. 03:48
 83/89 anonim ***** válasza:
Ez màr kész tény!
2023. júl. 8. 00:00
 84/89 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy oda fognak jàrni, mert ott vannak nagy lerûletek.
2023. júl. 9. 01:36
 85/89 UlfOrmson ***** válasza:
91%
Így, hogy csak Új-Mekszikó felé tartott nagyon szkeptikus maradok. Az jobban meggyőzött volna ha Ájdáhó vagy esetleg Nyújórk felé ment volna
2023. júl. 18. 05:42
 86/89 anonim ***** válasza:
Most volt egy földönkívüli tetem bemutatva és az is pont Megszikóba. Nagyon sok dolog történik most arra
2023. szept. 22. 08:31
 87/89 anonim ***** válasza:
47%

A szkepticizmus jó dolog. Mint ilyen az elme növekedésével egyre nagyobbá, igazabbá lesz. Én már mindig szkeptikus leszek, amig van olyan, amire lesz rá nem látásom.

Az FBI egy földi, ráadásul hivatalos, ráadásul közismerten negatív jellegű egyesülés, szerv. Mint ilyen, az én szememben semmit sem ér bármit tesznek vagy mondanak.

Ne csinálj reklámot a kérdéseidből.

Ne rakj bele olyat, hogy szenzációs. Ez a te megélésed, ne agymosd az olvasóid arra, hogy ez maga a szenzációs, hanem valld meg, hogy számodra az.

2023. szept. 22. 08:45
 88/89 anonim ***** válasza:
Az ország neve Megkszikó. Ha már leírjuk, tegyük aszt hejesen !
febr. 22. 09:20
 89/89 anonim ***** válasza:
58%
Muldör meg Szcully ügynök felhívott engem is, és mondta, hogy ez így igaz, higgyem el.
febr. 22. 15:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!