Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Más is észrevette azt a...

Más is észrevette azt a "hullámosan közlekedő" villogó légi járművet az előbb? Mi lehetett?

Figyelt kérdés
Olyan 10 perccel ezelőtt láttam, és nem tudom mi lehetett. Nagyobbnak tűnt egy repülőnél, gyorsabbnak is, a villogása is kicsit elnyújtottabb volt és nem teljesen egyenesen ment, hanem hullámzóan. Nem tudom normálisan kifejezni, de mintha fel-le kacsázott volna. Én nem állítanám, hogy valami földönkívüli dolgot láttam, de más kategóriában nem tudom megkérdezni. Valószínűleg tökéletesen hétköznapi dolog, de én még nem láttam ilyet, és érdekelne, hogy mi ez:) Köszi előre is a választ!
2012. nov. 2. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Én az előbb aludtam csak most keltem fel de nem láttam semmi ilyet én.
2012. nov. 2. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Hol lehetett ezt a jelenséget látni? Sokan nem Magyarországról írnak ide, így még országszinten sem tudjuk, hol fordult elő. Persze, annak, aki ugyanezt látta, nem kérdés ez.

Jó lenne tudni, mert akár egyszerű magyarázat is lehet rá.

Amit nem értek egy megfigyelés esetében sem. Ez pedig a méret és a sebesség. Pl. honnan lehet tudni egy repülőről, hogy az egy kicsi modell néhány tíz méteren, vagy utasgép tíz kilón? Sötétben a viszonyítási pontok is hiányoznak.

2012. nov. 2. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Én láttam, UFÓ volt!!!!!
2012. nov. 2. 18:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Magyarországon láttam, délről észak felé tartott. Ami engem meglepett úgy istenigazából, az a kacsázó mozgás. Utasszállítók nem szoktak kacsázni:S
2012. nov. 2. 18:55
 5/8 Dalek Traak ***** válasza:
35%
Ha kacsázva ment, akkor ez a kacsoid űrhajója volt.
2012. nov. 2. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy függőleges hullámmozgást végzett? Azaz süllyedni, emelkedni látszott sorozatosan? Vagy oldalra mozgott? És színes fények villogtak ütemesen, vagy szabálytalan módon?
2012. nov. 2. 19:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Függőleges hullámmozgása volt a dolognak és a villogás fehér ütemes villogás volt, de olyan inkább, hogy felvillan és aztán elnyújtva halványult el a fénye (de nem volt lassú maga a villogás).
2012. nov. 2. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
kacsoid:D
2012. nov. 2. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!