Az FBI is megerősítette, hogy villámgyorsan közlekedő UFÓ-t észleltek Új-Mekszikó felett. Még szketpikus vagy?
Most olvasom ezt a szenzációs cikket. Megtőrt a jég? Az FBI is elismeri az UFÓkat?
Igen, szkeptikus vagyok...
Ahogy kizsigereltük ezt a bolygót mi hasznuk van itt?
Max minket pusztítanak el, hogy ne basszuk el a bolygót ennél is jobban...
De megis érdemeljük! Pusztítjuk magunkat és a környezetünket!
Szerintem simán lehetett földönkívüli vezette UFO, ahogy mostanában jönnek ezek a hírek, egyre inkább el tudom hinni ☺️ Mire értette itt valaki, hogy június-júliusban kiderül?
Légyszi világosítsatok fel!
Amúgy persze mindenki csak akkor fogja elhinni, ha hivatalosan bejelentik majd. Annál előbb úgysem hiszik el, mégha idejönne egy akkora űrhajó mint a Will Smith-es filmben... Mi is a címe... Ismeritek.
Már közzé is tettek pár videót, és a hadsereg is elismerte hogy nem tudják mi repked.
Nyilván ha valami új repülő lenne akkor a hadsereg tudna róla.
"A videókat most az amerikai védelmi minisztérium is kiadta, jelezvén, hogy valóban azonosítatlan repülő tárgyakról van szó."
Vagyis nem egy drón, vagy egy eltévedt repülő. Mert minden repkedő tárgyról tudnak.
Még csak nem is hasonlít repülőre.
Bár nekem úgy tűnik hogy gúnyolódsz utolsó. Pedig én csak leírtam egy köztudott tényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!