Az FBI is megerősítette, hogy villámgyorsan közlekedő UFÓ-t észleltek Új-Mekszikó felett. Még szketpikus vagy?
Most olvasom ezt a szenzációs cikket. Megtőrt a jég? Az FBI is elismeri az UFÓkat?
És te? Te tán az Amerikai hadsereg vagy űrkutatás program feje vagy hogy ennyire biztosra tudod hogy amit mi földönkívülinek nézünk az nem csak egy katonai fegyver kísérlet?
Szóval a katonaság tesztel egy új fegyvert, amit ufonak néz.
Aztán ezért kell egy külön ufo jelenség vizsgáló részleg?
Na ez az:D
Meg honnan tudják ezeket a szuper titkos infókat amúgy? Csak mert nem hiszem hogy az Amerikai hadsereg a neten hagyná ha igaz lenne.
Amúgy meg általában az ilyen UFO-k mind titkos katonai projektek.
De nem nézi UFO-nak istenem.
Ha a kisgyerek megeszi a kekszet és kérdőre vonod majd azt mondja nem ő volt azt is elhiszed?
Ez pl egy defektes orosz icbm tesztje volt
Az oroszok utólag beismerték hogy egy akkor még titkos ballisztikus rakétát teszteltek
Pár ezer norvég azt hitte hogy egy ufot vagy valami tér kapu nyílást lát.
Én nagyon sokáig hittem benne, amíg utána nem néztem az összes hivatalosan fellelhető "bizonyítéknak". A szkeptikus= amit nem tudunk bizonyítani ne jelentsük ki hogy egy biztosan létező, bizonyított dolog.
És abszolút nem zárja ki a lehetőségét hogy léteznek földönkívüliek.
A szekta amikor a vakhit, mítoszok, konkrét bizonyitékok nélkül biztosra állít valaki valamit és nem lehet meggyőzni észérvekkel az ellenkezőjéről. A tagadni egy létező, bizonyított dolgot lehet. De a földönkívüliek létezésére zéró bizonyíték áll rendelkezésre.
Linkeltem a videókat, amit a us hadsereg hozott nyilvánosságra.
Elismerték hogy nem tudják mi az, vagyis ufo.
Bizonyítékot ne várj, mert soha se lesz. De azért elég gyanús hogy titkolnak valamit.
Na és mi van a több száz éves ufo észlelésekkel, amiket lenis festettek? Azok is katonai fegyverek voltak.
A végtelenségig lehetne sorolni a történeteket, észleléseket.
Milyen régi észlelések? 🤔
A hidegháborúra gondolsz?🙃
Ezek csak a festmények, de több ezer éves ufo észlelések is vannak.
És a leírás alapján egyértelmű a hasonlóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!