Star stableben mikor kapom meg a Pinta erőd-dél pata közt közlekedő komp kinyitását?
Figyelt kérdés
17 és feles szintű vagyok, Eponát is kinyitottam, de ez a komp még nincsen meg és Jamesnél sincs semmi feladat, és csak ezután segíthetek hughnak a dél patai farmot újjáépíteni és utána meg a mai új versenyt.2021. febr. 17. 16:05
1/5 anonim válasza:
A kompos feladatot a világítótoronynál lévő szőke nőnél el kell fogadnod, és annak a végére kapod meg a kompot
2/5 A kérdező kommentje:
Dél patán vagy Pinta erődnél? mert sehol sincs:/
2021. febr. 18. 16:01
3/5 anonim válasza:
Dél patán.
Ha ott sem találod, csak az az ötletem maradt, hogy írj a supportnak
4/5 A kérdező kommentje:
És milyen feladatokat kell teljesítenem hogy megkapjam?
2021. febr. 19. 09:44
5/5 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, csak annyi kell, hogy kiszabadítsd a szigetről a családot, visszavidd a farmra őket, egy-két feladat és meg kellene/kellett volna hogy jelenjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!