Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért kell titkolni a földönkí...

Miért kell titkolni a földönkívüliek létezését? Ezt érti valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Épkézláb, gondolkodni képes ember tudja, hogy léteznek és látogatnak, mert a Fermi paradoxon szerint is létezniük kell és látogatniuk kell minket, figyelembe véve, hogy csak a galaxisunkban több százmillió életre alkalmas bolygó létezik és a mi galaxisunk ráadásul nagyon fiatal.

Minek kell mégis is ezt eltitkolni?

2020. dec. 8. 14:13
 141/164 anonim ***** válasza:
86%
Ha én is tudnék teleportálni, nekem sem lennének kétségeim az idegenekkel kapcsolatban. Egyébként a tudomány arra kell hogy valamennyire kiegyensúlyozza az agyament fikciókat. Mert az igazság általában a vaskalapos tudomány és a elvakult fanatikus földönkívüli hívők között van.
2020. dec. 11. 13:37
 142/164 A kérdező kommentje:

140

Az lényegtelen, részletkérdés.

A tény az, hogy ezeknek a hobbi tudósoknak meggyőződésük, hogy minden a nagy büdös véletlennek köszönhetően a Nagy Büdös Bummnak köszönhető és mi semmi többek nem vagyunk mint véletlen folytán pont jól csoportosuló elemi részecskék ami öntudatot az nekünk. Hehe...elem részecskékből lesz az öntudat. Értem

2020. dec. 11. 14:54
 143/164 anonim ***** válasza:
75%

Hát pedig, ha normális, gondolkodó ember vagy, ezt sem vetheted el.

Amúgy szerinted mi kellett ehhez MÉG?

2020. dec. 11. 17:50
 144/164 A kérdező kommentje:

143

El nem is vetem, de nem vallom hitvallásként mint sokan.

Nagyon gyerekes dolog ilyen többmilliárd éve végbement eseményekről sziklaszilárd meggyőződéseket ápolni.

2020. dec. 11. 18:07
 145/164 anonim ***** válasza:
29%
Mi ez a getzy sok hozzászólás? Amúgy meg, hajrá földönkívüliek, hajrá Magyarország, kedves barátaim!
2020. dec. 11. 18:32
 146/164 anonim ***** válasza:
69%

A tudomány abból tud dolgozni, ami neki van.

Ősrobbanás volt, a világunk ebből alakult ki, ez 99%

A maradék 1% az, ha valami vicces csaló csinálta az egészet.

Aztán, hogy miből lett az ősrobbanás - na, az jó kérdés. Erről még a tudósok is csak mesélgetnek.

2020. dec. 11. 18:35
 147/164 anonim ***** válasza:
86%

"Hát pedig, ha normális, gondolkodó ember vagy, ezt sem vetheted el."

Teljes mértékben egyetértek. Amúgy meg egyesek itt pofáznak, hogy a szkeptikusok nem fogadnak el semmilyen bizonyítékot, miközben ők sem fogadnak el semmilyen érvet vagy akármit, és ragaszkodnak mindenhez, amit egyszer kigondoltak. Mindkét oldalon vannak hülyék, és szerintem az igazság valahol a két oldal között van. Szerintem sem a teljesen szkeptikusoknak, sem a fanatikus ufóhívőknek sincs igazuk.

2020. dec. 11. 18:36
 148/164 anonim ***** válasza:
67%

A kérdezőnek újabb zseniális meglátása volt az, hogy a tudomány ebben a formájában nem alkalmas a létezés titkainak a megválaszolására, és nem lenne szabad ekkora hatalmat adni neki. Mára eljutottunk odáig, hogy olyan lett a tudomány hozzáállása, mint az egyházé volt annak idején, csak ellenkező értelemben. A materializmus a hitvallása, és papjai a materialista tudósok. És ez nem véletlenül van így, mert ebbe az irányba manipulálták a tudományt azok, akiknek ez a kezükben van. Tisztelet persze a mindenkori kivételeknek. És ezért kellett gyakorlatilag az egész ufo-jelenséget is elhazudni, elhallgatni, letagadni az emberiség elől. Ezért tartunk most itt. Ismétlem korábbi írásomat, szerintem ebben a témakörben hazudtak a legtöbbet az embereknek, talán a politika vetekszik ezzel, bár a kettő össze is ér. Az ufo-témakör szinte mindent érint, simán maradhatott volna a kérdés a tudomány rovatban.

Én nem hülyéztem le senkit, eleinte csak a kérdésre válaszoltam az 57-es hozzászólásban. Aztán láttam, hogy megjelentek az elvakult szkeptikusok, és ez akasztott ki. Én nem vagyok ufo-fanatikus, hanem a témának alaposan utánajártam, kellő nyitottsággal. Elképesztő, hogy mennyi minden történt ebben a témakörben, és mindezt eltusolták!

Szerintem véletlenül még egy atom sem jön létre, nemhogy a világegyetem meg az élőlények. Nem ismerem Einstein részletes életrajzát, de ha emiatt tiltották volna ki Amerikából, mert esetleg hívő, akkor ez mindent elmond a mai tudományról!

Nem biztos, hogy ősrobbanás volt, talán valami kiáradás lehetett, de ezt tényleg nem lehet tudni.

2020. dec. 11. 20:37
 149/164 anonim ***** válasza:
82%

Miért kell titkolni a földönkívüliek létezését?

Csak hogy a kérdésnél maradjunk:

A legjobb megélhetési csalás arról cikkezni "a kormányok titkolóznak". Nem bünteti semmi, a szólásszabadság része, ugyanakkor a legtöbb embert érdekli, bármikor kattint egyet.

2020. dec. 16. 10:22
 150/164 anonim ***** válasza:
70%
Most volt az index címlapján, hogy az örökösök nyilvánosságra hozták a roswelli "ufo balesetet" vizsgáló tiszt naplóját. 6 teherautó kellett a "meteorogiailéggömb" elszállításához. 70 éve hazudnak az állampolgáraiknak, de nincsenek felelősségre vonva, mert persze az "ő érdekükben" titkolóznak.
2020. dec. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!