Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért kell titkolni a földönkí...

Miért kell titkolni a földönkívüliek létezését? Ezt érti valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Épkézláb, gondolkodni képes ember tudja, hogy léteznek és látogatnak, mert a Fermi paradoxon szerint is létezniük kell és látogatniuk kell minket, figyelembe véve, hogy csak a galaxisunkban több százmillió életre alkalmas bolygó létezik és a mi galaxisunk ráadásul nagyon fiatal.

Minek kell mégis is ezt eltitkolni?

2020. dec. 8. 14:13
 131/164 anonim ***** válasza:
25%

#130 Ki a fanatikus? Nyilván te, mert hogyha sok éven keresztül tényleg belemerültél volna ebbe a témába, akkor nem lenne számodra sem kérdés ez a téma. Arra hiába várunk, legalábbis egyelőre, hogy valamelyik elnök bejelentse ezt, vagy bekopogtasson az ajtódon egy idegen lény. De szerintem te még azt sem hinnéd el, csak hajtogatod állandóan, hogy nincsen bizonyíték. Tudod igazolni például azt, hogy lopkodnak a politikusok? Bejelentik, bevallják nyíltan a hírekben? Nem, mégis mindenki tudja, hogy lopnak meg hazudnak. Ez is ilyen téma!

Alap nélkül jelentjük ki, hogy tény? Na, ezzel végleg elástad magad kedves vadmalacka, és leleplezted magadat sokadszor is bebizonyítva, hogy fogalmad sincsen erről a témáról! Ahogyan írta a másik hozzászóló, egy-két ostoba kijelentéssel degradáljátok sok érdeklődő és kutató ember sok évi munkáját! És még mi vagyunk a fanatikusok, akik sok éven keresztül időt és energiát nem kímélve foglalkozunk ezzel?!

Arról meg ne is beszéljünk, hogy sokszor minket becsmérelnek elmebetegnek mondva olyanok, akiknek ebben a rovatban semmi keresnivalója nincs!

Nem is értem őszintén szólva vadmalacka, hogy mit keresel ebben a rovatban!

A piramisokra sok építészmérnök szakember sem tudja a magyarázatot!

Emellett mondd már meg nekem hogy mi a fene lehet az, amiről egyértelmű, hogy mesterséges jármű, és nem olyan, mint az ismert földi repülő eszközök! Elárulom, hogy vagy földönkívüli, vagy pedig itt készült titokban! Mert más lehetőség nincsen! De ti csak hajtogatjátok a hülyeségeiteket, hogy nem tudjuk, nem tudjuk, nincsen bizonyíték, nincsen bizonyíték! Hogyha egy kis jártasságotok lenne a témában, akkor nem lenne kérdés nektek sem!

Istenem, ti már a saját gödrötökbe estek bele, csak nehogy el kelljen ismernetek, hogy tévedtek!

Saját magatokat járatjátok le állandóan.

2020. dec. 11. 09:47
 132/164 Wadmalac ***** válasza:
70%

"Nem is értem őszintén szólva vadmalacka, hogy mit keresel ebben a rovatban!"

A tudomány rovatban indult, csak helyére tették. Le is xartam volna akkor, ha pár "értelmes" ember nem kezdte volna el kifejteni, hogy elmebetegek , aki nem hiszik el és a tudományos világ hülye.

Szóval nem én kezdtem.

És ismétlem, nem én vagyok az, aki elmebetegnek gondol mindenkit, aki csak rá mer nézni a témára, azokkal én sem értek egyet.

De láthatóan olyan mértékben vannak többségben az elborult fantaszták és tudománytagadók, hogy elnyomjátok a kevés, a témával foglakozó, de objektív ufo-kutató gondolkodót.

Konkrétan az ilyenek , mint te, tényleg nem érdemelnek jobbat a lehülyézésnél, pedig nem az volt a célom.

2020. dec. 11. 10:31
 133/164 anonim ***** válasza:
75%
131 Van már konkrét bizonyítékod? Vagy csak kifogytál az érvekből ezért kezdtél személyeskedni.
2020. dec. 11. 10:35
 134/164 anonim ***** válasza:
79%

Személyeskedő vagy, én is az leszek! Nem bírod ha valaki kimondja, hogy van némi esélye annak, hogy zöldségekben hiszel? Menj, bámuld az eget, tíz percenként integess egy láthatatlan UFO - nak. Mert ugye láthatatlan is lehet, miért ne? Meg vattacukor illatú!

Senki nem írt itt olyat, hogy nem létezhet a jelenség!

Azt hangsúlyozza mindenki, hogy 100%- os, hiteles bizonyíték nélkül, nem kezeli tudományos tényként a létezésüket.

Én nem vagyok tudós ember, sőt, maximum lelkes érdeklődőként olvasok bele e témákba.

De azért lehülyézni bárkit, mert nem hiszi el amit Te mint egy főpap prédikálsz, ez felháborító!!!

Nagyon izgalmas és érdekfeszítő lenne, ha valóban tudnánk ezekről a dolgokról, de nem tudjuk, csak hihetjük, hogy talán valóban igaz amit látunk, érzékelünk róla!

2020. dec. 11. 10:46
 135/164 A kérdező kommentje:

130

Tehát tulajdonképpen majdnem ugyanazt valljuk.

Egyikünk sem tarja kizártnak, hogy látogattak/ látogatnak. Csupán egyikünk nem tartja valószínűnek, másikunk meg igen valószínűnek tartja.

2020. dec. 11. 12:00
 136/164 anonim ***** válasza:
21%

Ez még egyik se lenne gond.

De mit keresnek itt azok, akik naponta cseverésznek velük?

2020. dec. 11. 12:20
 137/164 A kérdező kommentje:

134

Nem kell hinni. Senki nem csinál hitkérdést. Ha figyelmesebben elolvasod az itteni hozzászólókat, mind gondolkodó lények. Kifejtik, hogy miért hisznek benne, levezetik a dolgot.

A vallás hívők, esetleg Nessi vagy Bigfoot hívők egyszerűen csak hisznek, hiányzik a levezetés. Ezért pofátlanság a két csoportot összemosni.

A tudomány meg amúgy is csak magának az eredménynek (anyagi világ, valóság) egy kis részét tudja leírni, mérni. De olyan nagy kérdésekre mint a miért és hogyan soha a büdös életben nem lesz képest választ adni. Ezért is téves út ekkora szerepet és hatalmat adni a tudomány kezében, mert nagyon korlátozó hatása van a dolognak. A tudományt, egy életünket megkönnyítő technológiákat eredményező kellékként kell kezelni és nem mint minden univerzálisan magyarázó dolgot. Mert nem alkalmas rá!

2020. dec. 11. 12:20
 138/164 anonim ***** válasza:
40%

Így van utolsó.

Régebben linkeltek ide egy videót, amiben egy öreg (tapasztalt) építészmérnök arról beszélt, hogy szerinte 1-2 építményt még a mai gépekkel se nagyon lehetne megcsinálni.

Ehhez képest a kezdő mérnök azt írta, hogy ő bizony tud mindent, mert van műszaki tudása.

Mégse írod le a nagy titkot.

"Hazugság" mi hazugság? Még mindig vitatkoznak a piramisok építésén. Csak elméletek vannak.

Pont ugyanazt csinálod amit a hívők. Kijelented hogy márpedig te tudod hogy csinálták, de nincs rá bizonyítékod. Mégis tényként kezeled.

Miért nem írod le?

Én pl tudom hogy kell teleportálni, mert meg van hozzá a tudásom, hidd el.

Enyhén szólva is felesleges egy ilyen kis beképzelt egoista emberrel vitatkozni. 1 évig tanultál valamilyen mérnök szakmát és azt hiszed hogy a világ minden tudósánál többet tudsz.

Itt csak te vagy a fanatikus hívő, csak te nem az ufo-kban hiszel.

Hanem saját magadban.

De akkor bizonyítsd be hogy te mindenkinél többet tudsz, tessék írd le:

2020. dec. 11. 12:43
 139/164 A kérdező kommentje:

138

Tudomány-fanatikusság is létezik. De ez leginkább a felületes tudással rendelkező “tudósokra” jellemző.

Akik nagyon elmélyültek egy témában azok igazából elképesztően nyitottak.

Például Einstein. Nem túlzás azt állítani, hogy ő értette a fizikát az eddig élt emberek közül a legjobban, mégis azt vallotta, hogy kellett egy isteni beavatkozás mindennek a létrejöttéhez? Akkor hobbi tudósok miről prédikálnak mégis?

2020. dec. 11. 12:53
 140/164 anonim ***** válasza:
86%

"mégis azt vallotta, hogy kellett egy isteni beavatkozás"

Csak az a gond, hogy NEM vallotta ezt.

Azt mondta, hogy ESETLEG elképzelhető - de ő pl. nem hisz sem a keresztények istenében, sem hasonlóban.

Nézz utána. Majdnem kitiltották emiatt Amerikából.

Ha nem lett volna világelső tudós, kitiltják.

2020. dec. 11. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!