Jelent valamit, hogy a Pentagon elismerte az UFO-k létezését?
Szerintem már vagy 70 éve biztosra tudják,hogy van földönkívüli élet csak nem hozzák nyílvánosságra.
Én biztos vagyok benne ,hogy van a Földünkön kívül is élet.
Ha elismerik az UFOk létezését, akkor beismerik, hogy eddig hazudtak.
Ha valaki beismeri, hogy évtizedekig hazudott, bolond lennék még kérdését is elhinni.
.
"Én biztos vagyok benne ,hogy van a Földünkön kívül is élet"
A Világegyetem mérete miatt logikus, csak nem tudjuk hol és milyen.
Ezért tehát a más élet feltételezésével tudatlanságunkat bizonyítjuk.
Igen, persze, jelent valamit, a semmitől mindenképpen jobb. De ez csak a jéghegy csúcsának a csúcsa. Hogyha bevallanák, akkor be kellene egyúttal vallaniuk rengeteg sok aljasságot is, amiket az emberiség ellen elkövettek az elmúlt néhány évtizedben. Meg kellene magyarázniuk rengeteg mindent, amik bőven kimerítik az emberiség elleni bűntett fogalmát.
Nem hiszem, hogy a mi lelkünkkel annyira foglalkoznának, hogy ennyire féltenek minket a pániktól. Illetve pont attól lehetne pánik, hogyha bevallanának minden sötétséget, amiket tettek. De az is igaz, hogy önmagában véve az idegennek nevezett lények jelenlétének, ittlétének bevallása is már hatalmas sokkot okozna az emberek nagy részének. És még erre jönne rá a sok sáros dolog. Ezeknek a bevallása öngyilkossággal érne fel számukra. Így marad továbbra is a hazugságáradat, meg nagy ritkán egy kis üdítő információatom közzététele, mint ezek a kérdésben szereplő videók is. Így enyhítenek valamicskét a rájuk nehezedő nyomáson. Nem is tudom, hogy hazudtak-e már ennyit a médiában valaha is valamelyik témában, mint ebben. Talán a politika mérhető ehhez, bár a kettő között elég nagy átfedés van.
Létezik sok titkos gép is, amiket kifejlesztettek idegen technika alapján, az ufóészlelések egy nem kis hányada ilyen szerkezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!