Jelent valamit, hogy a Pentagon elismerte az UFO-k létezését?
Nektek nem furcsa, hogy a sok ezernyi UFO-észlelés, UFO-kkal való személyes találkozás, személyek elrablása, majd visszajuttatása, stb után most merül fel a kérdés, hogy a Pentagon elismerte az UFO-k létezését? Mert ebből az következik, hogy az összes eddigi civil észlelés kacsa volt, hiszen azokat nem lehetne szőnyeg alá söpörni, és minden szemtanút elhallgattatni.
Jómagam 30 évig hittem az UFO-k létezésében. Most 60 is elmúltam már, mint ahogy a hitem is elmúlt. Valamikor örültem a technika fejlődésének, s azt hittem, végre bizonyosság lesz, amiről annyi "megdönthetetlen" hitelességű fotó készült. Ezzel szemben az derült ki, hogy egytől egyig hamisítvány, és ma, amikor már a WC-ig se tudunk mobil nélkül elmenni, már alig-alig próbálkozik valaki egy pillanatnyi kétes hírnévre szert tenni egy újabb "bizonyítékkal".
*és ma, amikor már a WC-ig se tudunk mobil nélkül elmenni, már alig-alig próbálkozik valaki egy pillanatnyi kétes hírnévre szert tenni egy újabb "bizonyítékkal".
Pedig régen az UFO-k azt is megvárták, amíg az őket észlelő személy hazarohan az állványos fényképezőért, majd visszarohanva felállítja az, beállítja a fényerőt, a távolságot, a fókuszt, stb végre exponálhatott is.
Jaj, hova fajul ez a világ? Hova lettek a régi jól nevelt UFO-k?
Ácsi, itt UFO-król a kifejezés valódi értelmében van szó. Azt nem ismerték el, hogy földönkívüliek-e vagy sem.
"Pedig régen az UFO-k azt is megvárták, amíg az őket észlelő személy hazarohan az állványos fényképezőért, majd visszarohanva felállítja az, beállítja a fényerőt, a távolságot, a fókuszt, stb végre exponálhatott is.
Jaj, hova fajul ez a világ? Hova lettek a régi jól nevelt UFO-k?"
Sok olyan eset van, hogy egy helyben lebegnek kívülről semmit sem csinálva. Szerintem általában pont lesz@rják hogy lent a földön van-e valaki éppen, nemhogy modellkedjenek neki.
Egyébként a "bizonyítékok" többsége nem azt mutatja, hogy a szemtanúknak hagytak időt tökéletesen beállítani minden felszerelést.
Sajnálom, hogy már nem hisz. Remélem az elkövetkező években visszaadják a hitét.
Sajnos az a helyzet, hogy az óriási mértékű hazudozás részét képezi a bizonyítékok, többek között a képek és videók, esetleges tárgyak, meg szemtanúk és kontakt személyek lejáratása. Ez nagyon sikeres folyamat sajnos, és ezért tartunk itt.
Amellett, hogy általában tényleg nincs idő a felvételkészítésre felkészülni, egyes esetekben maguk az idegenek manipulálták a képeket, és nem ők látszanak rajtuk, hanem csak fények.
Ennek ellenére manapság is sok jó felvétel van, de ezeket ahogyan írtam, sajnos lejáratják, elhallgatják. Emellett, aki eleve nem hisz ebben az egészben, az az éles, jó felvételekre is azt fogja mondani, hogy hamisak, holott arról szó sincs, hogy mind az lenne. A modern technika sajnos ilyen szempontból sokat ártott ennek a dolognak, a valóban sok hamis dolog miatt. De nem szabad úgy hozzáállni, hogy mind hamis. Aki utánanéz alaposan ezeknek a dolgoknak, az meg fog döbbenni, hogy mennyi kép van. (A kilences voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!