A szkeptikusok, akik nem hisznek az ufókban, mivel magyarázzák a piramisokat?
"Jó szívű" - a szó, amit keresel: jószívű?
Csak azért, hogy jó tanuló is legyél :D
Kérdező ufotechnologiaval sem lehet csinálni Anti gravitációs eszközt bármi is legyen az amit te mondasz... szoval hazudsz
Max itt nanotechnológia lehetett a háttérben vagy pedig erős nukleáris kolcsonhatast csináltak... ilyen egyszerű ez... amit te mondasz az baromság! Semmit sem tudsz az ufokrol csak jaratod a kókler pofádat! Meg csak igazi ufókat sem láttál! Nem értesz az ufo technológiához!!!
Antigravitációs sztuteszgráf, mi?
Úgy látom nem én vagyok itt az egyetlen troll.
A természetfeletti dolgok, hmmm,
Kérdező, a szkeptikus hozzáállással nincs semmi baj.
Számomra pl.: ez csupán annak a jele, hogy tényleg foglalkoztat valakit a téma, és utána jár, adatokat gyűjt, hogy valóban igaz e...Mi az Igazság?
S saját útján, következtet, azaz gondolkozik, nem csak hisz.
A földönkívüliek létezhetnek, hülyeség azt állítani, hogy az űrben ez az egyetlen élhető és lakott bolygó.
De hasonlóan vagyok azzal is, hogy ide mászkálnának "segíteni", vagy megmutatni, hogy ki a Jani.
Azzal, hogy azt állapítod meg, hogy 'minden találmányt' nekik köszönhetünk, kilyelented, hogy az emberi faj nem túl intelligens, kicsivel több a kutyánál. azaz kiválóan idomítható, 'majom'...
Az emelőn mondjuk jót nevettem...
de a piramisokat te sem tudod megmagyarázni, mert nincs hited, mások írásainak, okfejtésének, gondolatának az ismétlése.
de nagyon saját következtetésed, gondolatod sincs.
Tehát sem hívő, sem szkeptikus sem vagy... kérdem én akkor mi?
egy jóesetben Ateista vagy nihilista, trollkodó barom?
ááááá
pt1
Kérdező, a szkeptikus hozzáállással nincs semmi baj.
Számomra pl.: ez csupán annak a jele, hogy tényleg foglalkoztat valakit a téma, és utána jár, adatokat gyűjt, hogy valóban igaz e...Mi az Igazság?
S saját útján, következtet, azaz gondolkozik, nem csak hisz.
pt2
A földönkívüliek létezhetnek, hülyeség azt állítani, hogy az űrben ez az egyetlen élhető és lakott bolygó.
De hasonlóan vagyok azzal is, hogy ide mászkálnának "segíteni", vagy megmutatni, hogy ki a Jani.
Azzal, hogy azt állapítod meg, hogy 'minden találmányt' nekik köszönhetünk, kijelented, hogy az emberi faj nem túl intelligens, kicsivel több a kutyánál. azaz kiválóan idomítható, 'majom'...
Az emelőn mondjuk jót nevettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!