A szkeptikusok mivel magyarázzák a Vonzás Törvényét?
Nem egyszer fordult elő, hogy bizonyos emberekkel szerettem volna találkozni (pl. olyasvalakivel aki rajong XY dologért, stb.), és hamarosan ez be is következett. De úgy, hogy elég ritka az olyan ember.
De másban is megnyilvánult, pl. sokszor gondolok egy eseményre és bekövetkezik stb. Vagy csak hogy egy szó van a fejemben, ami egyébként ritka, és pár percre rá egy tök random cikkben felbukkan az a szó.
A szkeptikusok mivel magyarázzák ezt, hogy lehet? Nem lehet csupán materiális dolog, hogy azok az események, emberek jutnak az életembe amikre nem sokkal azelőtt gondoltam. Ennyi véletlen meg nincs. Szerintetek?
Mi az az XY dolog, amiért rajong?
Hogy következett be a találka és mennyi idő alatt?
Milyen esemény szokott bekövetkezni, amikre gondolsz és milyen gyakran?
Milyen szavakat szoktál taláni milyen cikkekben és miért gondolsz az adott szóra és miért nézed a cikket?
A rajongás csak egy példa volt. Most egy olyan eset volt, hogy azon gondolkoztam, hogy lehetne megcsinálni egy bizonyos dolgot, ami fizikai munkához köthető. Aztán nemrég, teljesen véletlen szituációban beszélgetésbe elegyedtem két illetővel, akik pont ezt gyakorolják.
Szavaknál meg nem tudok konkrét esetet mondani de volt pár, és csak simán rányomtam egy cikkre, és ott megjelent.
Ha van vonzás törvénye, akkor a dualitás törvénye szerint van a taszításnak is!
Gondolj arra reggel, hogy egész nap nem fogsz ismerőssel találkozni - és ha ez 100%-ra teljesül, akkor vizsgálható a vonzás törvénye is!
A Vonzás Törvényét a tudomány is elismeri.
Tehát tárgyatal a kérdés.
"A Vonzás Törvényét a tudomány is elismeri.
Tehát tárgyatal a kérdés."
Forrást kérnék, ha nem bánod.
"A Vonzás Törvényét a tudomány is elismeri. "
A nap vicce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!