A szkeptikusok mivel magyarázzák a Vonzás Törvényét?
Nem egyszer fordult elő, hogy bizonyos emberekkel szerettem volna találkozni (pl. olyasvalakivel aki rajong XY dologért, stb.), és hamarosan ez be is következett. De úgy, hogy elég ritka az olyan ember.
De másban is megnyilvánult, pl. sokszor gondolok egy eseményre és bekövetkezik stb. Vagy csak hogy egy szó van a fejemben, ami egyébként ritka, és pár percre rá egy tök random cikkben felbukkan az a szó.
A szkeptikusok mivel magyarázzák ezt, hogy lehet? Nem lehet csupán materiális dolog, hogy azok az események, emberek jutnak az életembe amikre nem sokkal azelőtt gondoltam. Ennyi véletlen meg nincs. Szerintetek?
A szkeptikusok mivel magyarázzák a Vonzás Törvényét?
semmivel.
ha valamit állítasz vagy bizonyítsd be matematikailag is elfogadható módon, vagy csak mese habbal.
Velem például az történt nemrég, hogy beszélgettem az utcán valakivel egy ismerősünk autójáról. Utána 1 percen belül megláttuk az úton előttünk elmenni ezt a konkrét autót. Nem egy hasonlót, és nem a lakóhelye közelében. A város pedig több mint százezer lakosú.
Persze ilyen esetek ritkán fordulnak elő, de mégis az embert megfogja, mert látszólag kicsi az esélye, és olyan érzés, mintha nem véletlen történne. Talán azért mert nehéz lenne kiszámolni a valószínűségét.
"A szkeptikusok mivel magyarázzák a Vonzás Törvényét?"
képzelgéses téveszme, önámítás. ennyi.
Most nemazér' . . . .
Az szkeptikusokat kúúúúúúúvára nem érdekli ez az egész, nemhogy magyarázgatnák.
Viszont nagyon-nagyon kreatívak abban, hogy megmagyarázzák miért is hülyeség.
Ebből láthatod, hogy működik a V.T-e.
Mert mivel Őket nem vozza a Vonzás Törvénye, ezért nem is élik át sosem.
Így hát azt sem tudják mi az.
Ezért megerősítéses torzírással meg is dumálják maguknak, hogy miért nincs.
Számukra nincs is.
Ennyi.
Ők azt hiszik, hogy csak nyilvános bizonyíték létezik . . . .
De azért ne nézzül le Őket.
A logika fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!