A szkeptikusok, akik nem hisznek az ufókban, mivel magyarázzák a piramisokat?
Te Kérdező, te vagy az?
Ez most nem lesz 120 válasz
"Eddig senki sem tudta megmagyarázni. Várok még szkeptikus vergődéseket a magyarázattal."
neked mi az elképzelésed UFO fan? :D
Milyen Ufo tech érdekel? Génmanipuláció?
értjük, hogy "ufótechnológia" de melyik? abból is van pár elmélet....
"Ufóépítészettel húztál fel a piramisokat."
én ugyan nem. Miért te igen?
továbbra is ugyan az a kérdés amire nem tudsz válaszolni, pedig tudnod kéne. Ha már felhoztad és te nem "te" vagy akkor akkor lenne válaszod.
Ha tudod ki vagy tudnod kell a választ is.
Hogyha én hoztam volna fel tudnék rá válaszolni, már ha hinnék benne, sőt még így is van rá válaszom, de a tied hol van?
Nem látom, pedig nem egy ember kérdezte.
Milyen ufotechnológia?
:DDD
"Akkoriban nem tudtak ekkora épületeket felhúzni"
Akkor mond meg mikor építették őket ha nem "Akkoriban"
na meg a Stonehenge, az is "Akkoriban" épült csak jóval korábban a Gízainál.
Stonehenge I (Kr. e. 3100 körül)
Gízai nagy piramis (Kr. e. 2580–2530 között épült)
Nem csak kevés de gyenge is. Ennél még te is, jobbat tudnál kitalálni, ha akarnál...
Na, ha hívő vagy győz meg az igazadról.
"ezért biztos, hogy ufótechnológia is közrejátszott"
Milyen ufótechnológia is játszott közre?
eddig csak 3x mondtad, hogy "ufótechnológia", és 1x az "Ufóépítészetet"...
Jó lenne ha lenne elképzelésed arról, hogy mi is az? valamint, hogy melyik?
engem a Melyik érdekelne... :DDD
Szerintem az emberek is meg bírják csinálni. Nem fizikai képtelenség.
Ufo-kra sokkal jobb "bizonyíték" a rengeteg ufo észlelés évezredek óta egészen a mai napig.
Még az usa légvédelme is nyilvánosságra hozott 1 videót, elismerték hogy nem tudják mi az a repülő tárgy. Mégis gyorsabban repült mint a leg gyorsabb vadászgép.
Na jó, nem olvastam végig az összes kommentet. Nekem csak annyit mondjatok meg, hogy ha valóban földönkívüliek építették a piramisokat akkor egyrészt mi céljuk volt ezzel? Másrészt akkor most miért nem építenek se piramist se mást.
Én tényleg azt mondom, hogy igazad van kérdező, ha ezekre tudsz nekem értelmes választ adni. Egyébként léteznek UFO-k. Ez egy mozaikszó. Angolul talán úgy írják, hogy Unidentifiled Flying Object. Magyarul Azonosítatlan Repülő Tárgy. Jaa... úgyhogy magyarul hívhatnánk őket ART-nak😉😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!