Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A szkeptikusok, akik nem...

A szkeptikusok, akik nem hisznek az ufókban, mivel magyarázzák a piramisokat?

Figyelt kérdés
Gondolom erre nem tudtok mit mondani.

#Google #piramis #FBI #fáraó #CIA #Sötét árnyak
2020. okt. 9. 05:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
0%

Ne feledjük mindent nekik köszönhetünk...a pamitot és a bőrt is....

Na és a Sötét árnyak. Az mi akar lenni.

2020. okt. 9. 20:07
 42/78 anonim ***** válasza:
59%

ahhoz, hogy bottal alátámasz valamit, hogy úgy mozdítsd vagy emeld meg, ahhoz nem ufotech.

Az ember első számú célja, hogy minél kevesebb munkával érjen el nagy teljesítményt. Pl. gyűjtögetés, helyett termesztés, vadászat helyett tenyésztés. az egyszerű emelőtől. pl lapát kapa, helyett eke és így tovább.

Nem részletezem mind tudjuk, hogy alakult.

Ott van a rómaibeton, körülöttük mindenki más fából, kőből és földből épített épületekben éltek. Ők is ufotechesek voltak? nem hiszem

S csak azért mert Ie 2-3000 évvel ezelőtt jelen tudásunk alapján épp mindenki bőrszerkóban flangált. emiatt már nem lehettek fejletteb kultúrák? Világszerte, ezek az Ősbunkók olyanokat építettek amire nincs túl sok magyarázat. Kivéve ha több eszük volt, mint hisszük.

Az ember nem hülye. nem fog obelixeket emelni, vagy építeni olyan elemekből amit meg se bír mozdítani. S még is vannak s nem csak egyiptomban világszerte vannak hasonló ősi, "megmagyarázatlan" építmények.

[link]

Tehát vagy nem fejlett, hanem jól idomítható idióta faj vagyunk, kik "Mindent" az idegenektől tanultak, vagy több eszünk van és volt. S lehetnek tudások amik az idő folyamán kikoptak, a feledés homályába merültek.

https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0

S nem arról van, nálam szó, hogy hiszek nem hiszek e az Ufokban, elég nagy az univerum, hogy legyenek. De hogy átjönnek "segíteni", ingyé... Hát abban nem.

Vagy békésen röpködnek azonosítatlanul, és meglátnak egy szipi placcot, majd kedvtevésből összedobnak/dobatnak egy-két piramist...

2020. okt. 9. 21:22
 43/78 anonim ***** válasza:
62%

Ufók ufótechnológiával?

Hülyeség!

Unikornisok unikornistechnológiával.

Hupikék törpikék törptechnológiával.

Nyertem!

Kettőt mondtam. Nyitottabb gondolkodású vagyok.

2020. okt. 9. 21:57
 44/78 anonim ***** válasza:
37%

47 egyetértek 😅

A kérdező nem ember hanem egy gerinctelen féreg ufo aki igy leplezi hogy ember csak rosszul! 😝😝😝 ezzel buktattad le magad hogy vannak ufók és ok csináltak a piramisokat! De mindegy mert az már az embereké nem a tied te nyomorult gerinctelen földönkívüli féreg! Takarodj vissza a bolygódra! A föld A mienk! Embereké!

2020. okt. 10. 04:12
 45/78 anonim ***** válasza:

Az direkt csinálja,

Már az elején írták, hogy provokatív.

Szerintem nem hisz az ufókban. Akkor nem csak ismételné magát, hanem érvelne

is. ("Az UFO technológia")

Nem mások valaszaiból szemezgetne, hanem sajátot hozna fel...

Azt élvezi ha felhúz másokat... emiatt nem a kérdése hanem a személye, az avatárja a provokatív.

Ha elegen jelentik, kaphat bant?

Trollnak se nevezném...ő amojan izé... Amint kiderült jelenteni kell azt otthagyni.

2020. okt. 10. 04:26
 46/78 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászólóknak üzenem:

Azt a hozzászólást olvasom el, amelyiket akarom. Nem fogok 5 oldalt olvasni azért, hogy valami szkeptikus vergődését lássam. Aki nem tudja röviden bizonyítani, az csak egy vergődő troll.

2020. okt. 10. 06:10
 47/78 anonim ***** válasza:
36%
Oké, röviden nincs bizonyíték arra hogy földönkívüli munkásság lenne.
2020. okt. 10. 06:21
 48/78 anonim ***** válasza:

Fanatikus vagy, arra nem hatnak az észérvek. (Én még vak szoktam nevetni)

Ráadásul csak az "idegen technológia", az amit tudsz...mint szó...

A jelentés tartalában nem vagyok biztos, hogy tudod.

Ha bizonyítani nem tudod, minek is kéne győzködnie bárkinek?

Minek kérdezted ha nem érdekel?

2020. okt. 10. 06:28
 49/78 A kérdező kommentje:

"jelentés tartalában"

Ezt sem kellett elolvasnom a továbbiakban. Ment a mínusz.

2020. okt. 10. 06:53
 50/78 anonim ***** válasza:
40%

jaj bocsánat elírtam... "ufotechnológia"...engem nem nagyon izgat mit olvasol el s mit nem, a lehetőség adott, a többi a te dolgod...

mik a mínuszok nálad? hova és minek?

Megsértettnek érzem magam, mínusz... :'D

Pl #47 mit kap? pluszt, mert rövid és tömör,

vagy mínuszt, mert szkeptikus?

vagy #43

És igen, pontosan demonstráltad a problémát, arra mait ""nem olvastál"".

Köszönöm. ;)

2020. okt. 10. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!