A szkeptikusok, akik nem hisznek az ufókban, mivel magyarázzák a piramisokat?
Előző vagyok.
Kedves kérdező, most képzeld magad annak az embernek a helyébe aki megtervezett több tízezer évvel ezelőtt egy ilyen épületet tökéletes precizitással és a munkásai élete árán felépítette az uralkodójának aztán a 21. Századi "értelmes" ember azt mondja, hogy ezt ufók csinálták.
Hát ha ezt hallaná verne olyan nyakast, hogy ott is befordulnál ahol nincs is sarok.
"bolygót amin inteligebs faj él"
Ezek után hiteltelen az egész írásod. Mi az, hogy inteligebs?
Adjatok egy fix pontot, és én kifordítom sarkaiból a világot... Mondta Archimedes!
Nem véletlenül... sajnos fizikai tény hogy megfelelő pontból bármi meg mozdítható konkrétan ezzel hadihajók húzott el csigakkal és a puszta kezével! (A csiga itt az a forgó cucc amin a kötél van...)
Ha jol emlékszem az egyiptomiak is ezt a tudást használtak csak ők olajat használtak amivel csökkentettek a surlodast na meg amugy ember 10-15 ember képes felemelni 1-2 tonnás autót! Nézd már meg a neten te szerencse csomag a Piramis kövek Nem voltak nehezebben mint ezek az autók valamint egy piramist akar 20-40 évig is építettek! Ha ufó technológia lett volna akkor felépült volna napok alatt ha meg a mostani technológiával akkor meg minimum pár honap max 1 év!
Az meg a masik hogy akik építettek azok mind matematikus zsenik voltak meg izmos erő emberek nem ugy mint te aki valószínűleg 20 kilót is alig tudna meg emelni...
Most komoly! Felteszek neked pár kérdést és ahelyett, hogy próbálnád megválaszolni keresel egy helyesírási hibát és azon lovagolsz. Látszik milyen profi módon fel vagy készülve a témából. Kb annyira mint az összes többi idióta akik szerint az idegenek építették a piramisokat. És még te kallerkodsz itt, hogy fussak neki mégegyszer. Jól van hívőkém én megkaptam a válaszom a kérdéseimre. Azt, hogy az ilyen összeesküvés elméletes majmok csak addig nagy emberek még birják a marhaságaikat szajkózni, de miánt meg van kérdezve a miértje egyből beletörik a bicska. És én csak a józan gondolkozást vettem elő mi volna ha belekevertük volna a tudományt is.
De jól van én nem erőlködök és nyugi nem futok neki mégegyszer.
Ha találkoznál a földönkívüli barátaiddal akkor add át üdvözletem és vegyék le a kezüket a piramisainkról!
Kérdező!
Egyértelmű, konkrét választ adok, ha te elárulod, miért szerepel a piramisokkal kapcsolatos kérdésed kulcsszavai között az FBI és a CIA, hiszen egyik sem vett részt az építkezés biztosításában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!