Miért izgatja az idegeneket, az emberek sorsa? Ki talál ki ilyet?
"A médiában ilyet sosem fognak bejelenteni és megírni"
Talán mert az összes konteó baromság?
"Hagyd már a hülyeséget, ki gondol itt pendrive-ra?"
Hát akkor nem tudom hogyan tárolják, de biztos nem CD-re mentik mivel az elég macerás. Kazetta végképp kizárva, szerintem még mindig a pendrive a nyerő, a zsebükben csak így tudják könnyen hordani az adataidat.
#21-22
Hogyha ezt nem viccnek szántad, én is elgondolkoztam ezen. Mivel nem értek a genetikához, nem tudom, hogy ezt a fajta információt mennyire lehet matematikailag leírni, kifejezni, esetleg betűkkel logikai értelemben valamiféle kódok formájában. Valószínűleg így is ki lehet fejezni, de ez csak az elméleti része az egésznek. Hogyha bármilyen elméleti információt tárolnak az idegeneknek nevezett lények, akkor az szerintem kristály lehet. Ezt a módszert, technikát az ember is ismeri már és alkalmazza, itt van a mindennapjainkban, csak ők ezt még fejlettebb formában teszik.
Én ennek a gyakorlati részére céloztam, a konkrét sejtekre, sejtmintákra. Korábban én tettem fel a Noé bárkájáról szóló kérdést, hogy vajon ez is egy ilyen genetikai mintákat tároló vagy szállító eszköz lehetett-e. Szerintem minden jel erre utal. Nyilván megvannak erre a módszereik.
Az összeesküvés-elméletek egy része igaz, egy része nem. Azért találta ki ezt a kifejezést a hatalom, hogy megbélyegezze és lejárassa, komolytalanná tegye ezeket a dolgokat, amikről ezek az "elméletek" szólnak, hogy az emberek már eleve úgy álljanak hozzá, hogy "á, ez úgyis csak egy összeesküvés-elmélet, nem kell komolyan venni". Nagyon ravasz módszer ez, mert így el tudják érni azt, hogy a vízzel együtt a gyereket is kiöntsék. És mivel a médiát is ők irányítják, nyilván a média meg ezerrel ezt akarja elérni, hogy az emberek azt higgyék, hogy egyik összeesküvés-elmélet sem igaz. Ezért bélyegzik meg, ahogyan írtam fentebb, ezzel a szóval, hogy "elmélet", holott egy részük kőkemény gyakorlat, maga a valóság.
És ahogyan a politikusok sem az igazmondás bajnokai, ugyanúgy a média is hazudik és manipulál sok esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!