Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Látott már valaki közelröl ki...

Látott már valaki közelröl ki szürke idegeneket?

Figyelt kérdés
Nekem személyesen már volt alkalmam közelröl látni egyet. Írhattok személyes tapasztalatokat ha van.

2015. szept. 13. 12:23
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Szóval te bámultál engem?
2015. szept. 13. 12:45
 2/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, személyes tapasztalatom az nincsen, de ha te igazat állítasz magadról, akkor leírhatod ide részletesen!
2015. szept. 13. 14:52
 3/31 A kérdező kommentje:
AZ elsö válaszon jót nevettem 😅. De ha tényleg kíváncsiak vagytok a személyes találkozásomra szívesen elmesélem. De csak ha valóban érdekel amúgy nem írom meg
2015. szept. 13. 15:51
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem írod meg, mert még nem tudtad kigondolni a "mese" minden részletét.
2015. szept. 13. 21:40
 5/31 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ha nem érdekelne valóban, akkor nem írtam volna hozzászólást. Viszont ez elég hihetetlennek tűnik, az ilyen esetek nem gyakoriak, írni meg bármit lehet. De mondom, írd le, ha tényleg történt veled valami.
2015. szept. 13. 22:28
 6/31 anonim ***** válasza:
Aki ide ír azt érdekli a dolog, szóval írd meg nekünk Kérdező. Majd mindenki lereagálja ahogy gondolja, csak ne vedd a szívedre ha valaki negatívan válaszol rá.
2015. szept. 14. 15:47
 7/31 A kérdező kommentje:

Amúgy azért nem írtam meg elsöre a dolgot mert sok olyan idióta van aki kigunyolja az olyan embereket akik találkoztak már idegenekkel. De valaki belegondolt már abba hogy nekem amúgy semmi hasznom nem lenne ebböl az egészböl. Nekem nem áll szándékomban hülyíteni az embereket.

Akkor most a lényegre térek. Este a szobámban éppen aludni készültem már az ágyamban feküdtem meg minden álmos is voltam nem kellett sok hogy elaludjak. Már csukva volt a szemem és olyan érzésem volt mintha valaki lenne az ágyamnál és éreztem hogy bámul egész közelröl. A szemem csak félig nyitottam ki és azt láttam hogy egy idegen fölém hajol egész közel. Nem mertem még megmozdulni sem. De az fura volt hogy olyan volt mintha szagolgatott volna. Tudom viccesen hangzik de így volt. Meg a nyakamon éreztem ahogy szaglászik. Nagyon féltem de eröt vettem magamon és megfogtam a kis vékony karját két kézzel és ellöktem az ágyamtól és mostmár csak fél méterre volt tölem. De még mindig Ott állt és bámult.Azután már arra eszméltem hogy reggel van. De ha vissza gondolok rá még mindig beleborzongok a történtekbe.

Aki elhiszi az el aki meg nem azn

2015. szept. 14. 16:31
 8/31 A kérdező kommentje:

A végén azt akartam írni.

Aki elhisz az el aki meg nem az nem.

Csak a vége lemaradt

2015. szept. 14. 16:42
 9/31 anonim ***** válasza:

Hát amíg a történetben meg nem mozdultál alvási bénulásra gondoltam, az tipikusan ilyen (legalább is ha idegeneket hallucinál az ember). Nem tudom hogy elaludni lehet-e alvási bénulásnál, nekem amikor volt az mindig ébredéssel végződött. Mivel nem hiszem hogy egy idegen azért jönne ide hogy embereket szaglásszon, szerintem alvási bénulásod volt és elaludtál közben.

Hopp, itt írják hogy elalvás előtt is lehet. Érdekes, ezt nem tudtam.

[link]

2015. szept. 14. 19:23
 10/31 anonim ***** válasza:

Szürkét ritkán.

Fehéret, barnát, sárgát, feketét gyakran.

Nem ismerhetek mindenkit, akit látok.

Akit nem ismerek, az pedig idegen.

2015. szept. 14. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!