Látott már valaki közelröl ki szürke idegeneket?
Az alvási bénulás hallucinációi élethűek, mivel még ébren vagy, látod a szobát ahol fekszel de már fantáziál az agyad mintha aludnál. Jobban nem tudom leírni. :)
Szerintem az eleje ez volt, a többit már álmodtad mert elaludtál. Ha nem próbálsz mozogni, akkor valószínűleg nem tűnik fel a bénaság, nem érzed magad bénának, nincs ilyen érzés, csak mikor mozdulni próbálsz nem mozdul a tested, ami viszont ijesztő.
Nálam csak ébredésnél volt alvási bénulás, Egy rakás idegen mászkált a szobámban, máskor meg emberszerű árnyalakok, de egyikre sem tudtam rápillantani, béna voltam, hiába próbáltam felkelni és mikor sikerült azonnal eltűntek. Viszont írogatnak ide mások is, volt akit ismeretlen ember fojtogatott vagy szellem állt mellette és beszélt hozzá. Szóval élethű és ijesztő tud lenni. :D
Elsöre is értettem.
Ki vagy Te?
Alvási bénulásnál aligha foghatta volna meg a lényt, hisz pont azért bénulás mert nem tudna mozogni..Szóval ez kilőve.
Milyen volt a lény bőre tapintásra?
George Adamski
"Elsöre is értettem. "
Látom, és azt is látom hogy nem az orvosilag ismert válaszra vársz. Akkor idegenek voltak.
"Ki vagy Te?"
Öööö....George Adamski???
Szerintem egy értelmes ember azért csak meg tudja különböztetni az álmot az ébrenléttől. Az idegenek nemcsak fizikai, kézzel fogható formában jelenhetnek meg, hanem máshogyan is, sőt még álmok formájában is üzenhetnek.
Olyat is csinálnak, hogy lebénítják az embereket, ha úgy tartják szükségesnek valamilyen beavatkozásnál, vizsgálatnál.
Egyébként nem értem, hogy az alvási bénuláshoz hogyan jönnek a hallucinációk? Ez szerintem tipikusan a materialista tudománynak a válasza, mert így a legkönnyebb ezt a dolgot félretenni. Ettől függetlenül, természetesen létezik az alvási bénulás és a hallucináció jelensége is.
Con Troll, mi a bajod azzal, hogy George Adamski már nem él régóta? Attól még választhatja bárki magának felhasználónévként, nemde?
"egy értelmes ember azért csak meg tudja különböztetni az álmot az ébrenléttől"
Normális esetben. Az alvási bénulás az alvási zavar egy formája. Én utólag élethű álomnak tudtam be az élményt, amíg nem hallottam az elnevezéséről, de jó páran írtak már a fórumra a saját élményeikről és ezek közül némelyik nagyon ijesztő volt. Nálam csak császkáltak meg megnéztek a hallucinációim, de van akit fojtogattak vagy megérintették, nekik ezáltal teljesen valós volt az élmény.
"a materialista tudománynak a válasza, mert így a legkönnyebb ezt a dolgot félretenni."
A tudomány nem tesz félre dolgokat. Csak már végre bizonyítani kéne hogy az idegenek, bárhol is vannak. Komolyan szerinted idejönnek hihetetlen messziről majd nyom nélkül bejönnek a szobába és megszagolnak?
"még választhatja bárki magának felhasználónévként, nemde?"
De ez nem felhasználónév, hanem aláírás. A felhasználónév egyedi és azonosítja a hozzászólót, az aláírás nem ilyen, ráadásul nem illik létező személy nevében írogatni.
Azon, hogy honnan jönnek és hogyan, hát lehet, hogy olyan "helyekről", amikre az ember nem is gondolna. Ha meg nagyon messziről, akkor jó okuk van rá. De persze tudom, a magadfélédnek hiába írja az ember, lepereg rólatok, mint a falra hányt borsó.
A tudomány működését és a bizonyítékokat inkább hagyjuk, ezen nem érdemes vitatkozni milliomodszorra is. Te ezt hiszed, én meg azt. Azt viszont, hogy mi történt a kérdezővel, nyilvánvalóan én sem tudom, de én nem zárok ki semmit. Hangsúlyozom: "a nem zárok ki semmit" az nem jelenti egyértelműen egyik álláspontot sem!
Ami a névhasználatot illeti, aki hallott már az igazi Adamskiről, az nyilvánvalóan tudja, hogy nem ő ír ide, meg egyébként is sejthető, hogy választott név. Emiatt nem kéne kiakadni szerintem, ez részemről még belefér ilyen kötetlenebb kommunikációjú oldalakon. De sajnálattal veszem tudomásul, hogy te ezt is másképpen látod.
Én a valószínűség és bizonyíthatatlanság alapján kizárom az ufókat. A tudományos bizonyítás valóban nem vita tárgya mert működik.
Erich von Däniken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!