Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Látott már valaki közelröl ki...

Látott már valaki közelröl ki szürke idegeneket?

Figyelt kérdés
Nekem személyesen már volt alkalmam közelröl látni egyet. Írhattok személyes tapasztalatokat ha van.

2015. szept. 13. 12:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért pont Danikennel szórakozol, bár talán nem is te lennél, ha nem tennéd ezt. Legalább a vicceid lennének jók, ha ezt annak szántad, de látom, neked még ez sem megy.
2015. szept. 16. 21:18
 22/31 anonim válasza:
Ha a kérdező trollkodik őt cseszném le az viszont egészen biztos, hogy a controllt ki kéne tiltani innen. Szóval, meséld el kérdező az élményed újra onnan, hogy ellökted magadtól. Ha igaz, durva lehetett. Én a helyedben vigyáznék, ha magadra haragítod őket bajod eshet. Ja, de amint látom már el is vittek. 9-13 volt a kérdéskiírás ideje...
2015. szept. 16. 22:47
 23/31 anonim ***** válasza:

"Nem értem, hogy miért pont Danikennel szórakozol, bár talán nem is te lennél, ha nem tennéd ezt. Legalább a vicceid lennének jók, ha ezt annak szántad, de látom, neked még ez sem megy."

Nem viccnek szántam. Egyébként meg "Emiatt nem kéne kiakadni szerintem, ez részemről még belefér ilyen kötetlenebb kommunikációjú oldalakon. De sajnálattal veszem tudomásul, hogy te ezt is másképpen látod."

Khm, akasszák a hóhért. :D

2015. szept. 17. 00:13
 24/31 anonim ***** válasza:

"Ha a kérdező trollkodik őt cseszném le az viszont egészen biztos, hogy a controllt ki kéne tiltani innen."

Téged kellene kitiltani, egyetlen mondatommal sem kötözködtem, ellenben veled, névtelenke.

2015. szept. 17. 00:17
 25/31 anonim ***** válasza:

Azért írom inkább alá, mert nem mindegyik kérdés megválaszolásánál szeretném, hogy lássák a nevemet, azonosítsanak, csak ott ahol aláírom.

Attól, hogy elhunyt, még választhatom felhasználónévként, mint ahogy sokan mások teszik más nevekkel mindenféle témakörből.

George Adamski

George Adamski

2015. szept. 17. 15:22
 26/31 anonim ***** válasza:

Értem én, de bármikor ki és be kapcsolhatod a nevedet tetszés szerint. Már ha jól gondolom, eddig még nem próbáltam, de majd most... Ellenben aláírás esetén bárki nyilatkozhat a "nevedben".

George Adamski

2015. szept. 17. 17:45
 27/31 anonim ***** válasza:
Szóval így megy ez.
2015. szept. 17. 17:47
 28/31 anonim ***** válasza:
Hát ez így félsiker, ha kikapcsolom akkor nem látszik a nevem, de amint bekapcsolom ott is látszik ahol "névtelen" voltam. És kikapcsolás esetén továbbra is nevesítve látszik a komment. Hát ez így elég szar.
2015. szept. 17. 17:49
 29/31 anonim ***** válasza:
Érdekes, e kérdés első oldalán látszik a válaszomnál a nevem a beállítástól függetlenül, a másodiknál már a beállításnak megfelelően igen/nem. Ráadásul mintha csak a következő válasz hatására váltana. Ez így tényleg használhatatlan felhasználói szempontból.
2015. szept. 17. 18:03
 30/31 anonim ***** válasza:
nincsenek idegenek
2015. szept. 18. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!