Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért izgatja az idegeneket,...

Miért izgatja az idegeneket, az emberek sorsa? Ki talál ki ilyet?

Figyelt kérdés
Nem tudom, én nem érzem annyira jelentősnek a fajunkat, hogy reptilek, szürkék, kékek és Szíriusziak pesztráljanak. Szerintem van jobb dolgunk is...(bel-kül politika, egymás elleni harcok stb.)Honnét jött az ötlet? Ha valóban fejlettebb fajok, milyen érdek fűzi őket az emberiséghez?

2019. dec. 31. 20:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

"mármint számomra elfogadhatóbb a megfigyelési és a kísérleti alany, vagy a 'energia' ellátás. Zordnak zord s nem is szimpatikus sőt ijesztő csak, ennek több értelmét látom..."

Mi az alapja annak a feltételezésnek, hogy nekik kísérleti alany vagy energia kell? Ez nagyon érdekelne.

2020. jan. 1. 23:35
 12/26 A kérdező kommentje:

Egyszerű, szép és pozitív dolgokat lehet hallani a legtöbb, s van az "ellenség" most nem sátán, hanem reptil. De mik a szép dolgok mögött megbúvó hátul ütők? Milyen pozitívumok vannak az 'Ellenséges' oldalon? Magyarázható e nélkülük is a még meg nem magyarázott dolgok, a történelemben? Ha feltételesen elfogadjuk az helyt álló lehet e?

Ha fejlettebbek, valóban támogatni akarnak, vagy felhasználnak? Kb ennyi.

s feltételezem, nem feltétén pozitív szerepük van felénk nézve, ha az elragadásos kísérletezős sztorikat nézzük...s mivel ez a több ezek alapján elképzelhetőbb

Nektek volt találkozásotok is vagy csak hisztek bennük?

2020. jan. 2. 00:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez az elragadásos meganálszondázós vonal egyenes összeköttetést biztosít a (világunk legnagyobb baromságai) kategóriával. A szuperfejlett sokdés létezők ugyan minek vinnék bárhova a husidat ha szuperfejlettek és sokdések? Akkor a test hardver nem?
2020. jan. 2. 00:48
 14/26 A kérdező kommentje:

bocs passz... De azért már jó pár kérdés felmerült, és láthatóan nem igazán vagyok benne a toppon...nem véletlenek a kérdések, szóval válasz??? Indoklás, érvek???

Amennyire tudtam megindokoltam miért fogadom azt amit, szépen levezették és elgondolkoztatott.

Bocs de az ilyen kevés, hogy el is fogadjam:

"Az idegenek számára igenis fontos az emberiség. Rajtunk áll vagy bukik a galaxys sórsa"

"mert az ember a legfontosabb lény a galaxisban"

(oké, de miért is?)

öcsi, lehet, kajának, kísérleti nyílnak, nanocsippnek, álruhának...passz...miért baromság, mert ijesztő, elképzelhetetlen? felkapott? légyszi ne kérdezz vissza. nem vagyok ufológus, nem véletlen töltöm be a kérdezőt, ne tőlem várj választ...

tök jók amúgy a válaszok, köszönöm...csak néhol keveslem a kifejtést... :)

2020. jan. 2. 06:27
 15/26 D-Mano ***** válasza:
72%

Én sokat kutakodtam neten a földönkívüli témában és az összeesküvés-elméletek témájában. Rengeteg videót néztem és oldalt olvastam végig. De számomra a Tóth Bálint és Szemrád Nándor szerzőpárosa az, akiknek az információi leghitelesebbnek, legösszefüggőbbnek tűnik, a leglogikusabban, legteljesebben válaszolja meg ezen témák kérdéseit, melyekre ezer helyen ezeregy és sokszor zavaros választ találni.

Nem szándékozom kijelenteni, hogy úgy van, ahogy ők írják, mondják a dolgokat, csupán egy információforrást szeretnék megosztani veled, amivel azt kezdesz, amit akarsz, és annyira hiszed el a tartalmát, amennyire jól esik.

Legszívesebben azt ajánlanám, hogy ne Szemrád Nándor blogjával kezdd, mert sokkal teljesebb, világosabb képet kapsz, ha a Játék neve: Föld nevű bloggal (régebben 2012 blog néven futott) kezded. Annak a blognak az archívumát belinkelem ide, mivel a posztok, néhány közbeékelt kivétellel egymásra épülnek, érdemes a posztok olvasását kronológiai sorrendben megtenni.

Ha végig olvastad ezt a blogot, akkor Szemrád Nándor blog bejegyzéseit is olvashatod- sokkal könnyebb lesz, mert már látod az előző blog alapján az összefüggő világképet, így nem okoz akkora problémát, hogy az ő bejegyzései össze-vissza egy-egy résztémát dolgoz fel. De, ha kellően sok posztot olvasol tőle összeeáll az egész (Vagy akár meg is vásárolhatod az egyik könyvét, abban logikusan építi fel az ismereteket; viszont ahogy írtam, ez nem szükséges, ha kitartóan csemegézel a blogbejegyzései közt.)

Míg a játékneve blog az összeesküvésekre és a háttérhatalmakra fókuszál, és csak a legszükségesebb mértékben foglalkozik az ember teremtésével, s, hogy abba a földönkívüliek hogyan szóltak bele, valamint miként vannak jelen még mindig az emberek életének alakításában, addig Szemrád Nándor pont ezekkel foglalkozik mélyebben. A 2 szerző ismeri egymást és összedolgoznak.

Játékneve blog archívum link:

[link]

De, ha nem akarod végigolvasni az egész Játékneve blogot Szemrád Nándor írásai előtt, ezt a 3 bejegyzést azért mindenképpen érdemes elolvasni előtte:

[link]

[link]

[link]

Vagy ennek az előadásnak nézd végig a 3 részét:

[link]

2020. jan. 2. 08:38
 16/26 anonim ***** válasza:
24%

Ahogyan említettem a 7-es hozzászólásban, sok faj a rokonunk, illetve teremtőnk, ezt kiegészítem azzal, hogy ezek miatt ellenőriznek, figyelnek minket, a fejlődésünket. Nem szabad őket egy kalap alá venni, ez nagyon fontos!

Lehetséges, hogy egyesek valamilyen módon elmentik, begyűjtik a genetikai mintáinkat is, meg az egész élővilág mintáit, mert ezek szükséges dolgok egy bolygó terraformálásánál, meg általában a genetikai információk azok fontos dolgok. Emellett lelki rokonaik is vannak itt emberi testbe leszületve, őket is felkeresik, vagy egy részüket. Nyilván a reinkarnációból indulok ki.

Akik rabolgattak, a szürkék, az ő esetükben több magyarázat létezik. Őket sem szabad szerintem egy kalap alá venni. Lehetséges, hogy egyes csoportjaik is azokat csinálják, mint amit fentebb írtam. De állítólag a nagy része elveszítette az úgynevezett érzelemtestét, és emiatt szeretnék megismerni az emberi lelket, hogy hogyan működik, ez persze fizikai módszerekkel nem megy. Lehetséges, hogy ezt próbálták megoldani fizikai módon, hogy visszaszerezzék, emiatt próbálták frissíteni a genetikájukat a rablásokkal, mert ugye, érzelem nélküli robotszerű lényekké váltak. Állítólag történt valami nagy katasztrófa a bolygójukon, ami miatt így alakult a helyzet, és ebbe az állapotba kerültek.

De vannak olyan fajok is, akik csak kíváncsiságból megfigyeltek minket. Tehát sok oka van az érdeklődésüknek.

Ezeket az előző hozzászóló által írt dolgokat én is ismerem, biztos, hogy sok igazság van benne, és megvannak Szemrád Nándor könyvei is. Lehetséges, hogy már elfelejtettem, vagy fel kéne valamit eleveníteni ezek közül az információk közül, de én azt nem értem, hogy vajon miért furakodott ide az Atlantisznak nevezett szellemcsoport, illetve ahogyan látom, ha jól értem, kezdetben még nem csináltak rossz dolgokat. Vajon miért nem hagyták az irányító mesterek, hogy Lemúria azt tegye, véghezvigye, amit eredetileg akart? Meg azért volt itt a Földön úgynevezett aranykor is, amikor jól mentek a dolgok. Az a baj, hogy az ilyen leírásoknál mindig újabb kérdések merülnek fel. De ahogyan írtam, szerintem jól sejtik az igazságot, valószínűleg én nem látom még át a dolgokat.

2020. jan. 2. 10:16
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

"Lehetséges, hogy egyesek valamilyen módon elmentik, begyűjtik a genetikai mintáinkat is"

Ja, elmentik pendrive-ra.

2020. jan. 3. 22:43
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Hagyd már a hülyeséget, ki gondol itt pendrive-ra?
2020. jan. 4. 04:04
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
nem izgatja az idegeneket az emberi faj, azért nem is foglalkoznak velünk. Egyetlen igazolt találkozás sem történt sosem. Amióta mindenkinél van egy fényképezőgép meg egy videőfelvevő nagyon egyszerű lenne igazolni a létezésüket, de ez mégsem sikerült. Azért mert nincsenek jelen a földön.
2020. jan. 4. 05:33
 20/26 anonim ***** válasza:
74%
A médiában ilyet sosem fognak bejelenteni és megírni, azt senki ne várja. Egy részüket nem érdekli az ember, így pontosabb. A többi forrásból származó információkat pedig könnyen le lehet járatni, hitelteleníteni.
2020. jan. 4. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!