Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Rejtélyes UFO-esetek, melyeket...

Rejtélyes UFO-esetek, melyeket nem tudtak cáfolni! Ezek bizonyítják az idegeneket?

Figyelt kérdés

Számtalan UFO estet olvastam a pályafutásom alatt, melyet nem tudtak cáfolni vagy nagyon erőltetett belemagyarázosok után jelentették, ki hogy cáfolták, de kilógott a lóláb ! :-P

[link]

Ezt a cikket (3 elképesztő jól dokuentált eset) elolvasván azonban elég komoly érv kerül az olvasó kezébe az idegenekről. Vajon valóban egyedűl vagyunk a világűrbe ?

2014. okt. 2. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Miért kell szánalmas troll topikokat nyitni?

Se nem vicces, se nem érdekes.

Mivel képzelőerőd nincs hozzá, ne erőltesd a dolgot...

2014. okt. 2. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

femina.hu, mint tudományos folyóirat...

.

Tévedésben vagy, kedves kérdező!

Nem a felsorolt eseteket kell cáfolni, hanem azt BIZONYÍTANI, hogy azok ott, akkor és úgy történtek meg a bizonyítottan igaz fizikai, természeti törvényeknek nem ellentmondva.

2014. okt. 3. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
En tudok repulni, sot videom is van rola.... Nem tudjak cafolni.... Csak epp valoszinutlen... Ha jol dokumentalt jegyzokonyvet vezettem volna rola, h hogyan tanultam meg repulni, akkor hitelesebb lenne.... Szovsl ne higyj a megcafolhatatlan dolgokban... Inkabb annak hidj, ami barmikor bizonyithato
2014. okt. 3. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Millió, szinte végtelenül sok példát írhatnék, de most álljon itt egy. Ha én azt állítom valakinek, hogy tegnap itt vagy ott voltam, vagy pedig ezt vagy azt csináltam, valami konkrét dologgal behelyettesítve, akkor én ezt nem tudnám tudományosan bebizonyítani, az illető hitére van bízva a dolog. Ilyen esetekben nem is lenne ésszerű dolog, meg eleve nem is szokás tudományos vizsgálatot elvárnia tőlem, ha a fenti állításomat nem hiszi el nekem. Így hát kénytelen lenne a saját hitére támaszkodni azt illetően, hogy valóban az történt-e, amit állítottam.
2014. okt. 3. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
Még nem írtam le a következtetést az előző hozzászólásomban. Rengeteg ilyen eset történt már, akik nem akarják elhinni ezeket, azokkal nem lehet mit kezdeni. Nem értem, hogy miért hiszik azt, hogy nincsenek dokumentálva.
2014. okt. 3. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Amennyiben kreálok egy részletes leírást UFO észlelésemről, mellékelek egy homályos, ide-oda mozgó valamiről videót, természetesen vigyázva, hogy a leírásban logikai bukfenc ne legyen, mondhatom-e, hogy az cáfolhatalan bizonyíték?
2014. okt. 4. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!