Miért izgatja az idegeneket, az emberek sorsa? Ki talál ki ilyet?
Rajtunk áll vagy bukik a galaxys sórsa?
Miért? A holdnál nem voltunk messzebb, ők meg tényleg csak azért utaznának fényéveket, hogy velünk szórakozzanak?
Többféle motivációjuk is van, de ezek közül némelyiket csak akkor értheted meg, ha azt is megérted, hogy ők nem emberek, azaz: más mentalitásuk, más érzelemviláguk, más vágyaik vannak, mint az embereknek, tehát más dolgok motiválják őket, mint az embereket. Plusz teljesen más tudatszinten vannak.
A reptileknek is több motivációja van, de az egyik pl. életenergiaként hasznosítani/ lecsapolni az emberek negatív érzelmeiből, szenvedéseiből keletkező energiákat az asztrálsíkon.
A szürkék meg többek közt szeretnek velünk kísérletezni, kb. úgy, mint mi a laboratóriumi patkányokkal.
De ajánlom Szemrád Nándor blogját és előadásvideóit a témában.
"Szerintem van jobb dolgunk is...(bel-kül politika, egymás elleni harcok stb.)"
Hát ezen jót nevettem
#5 és #6 na én ezekkel tudok azonosulni, mármint számomra elfogadhatóbb a megfigyelési és a kísérleti alany, vagy a 'energia' ellátás. Zordnak zord s nem is szimpatikus sőt ijesztő csak, ennek több értelmét látom...
(#5 Szemrád Nándor írásaiból az egészet vagy van konkrét ajánlatod?)
#8 miért is?
#9 jó magam megtanúltam a szíriuszi rovást, kíváncsiságból, meglepó hogy valóban bármelyik olvasható (hol a székely-magyar rovással, hol az ékírással vegyül...az egyiptomira már nem volt humorom)
ott merült fel néhány kérdés... Ufok építették a piramisokat? A miénk az elő "fejlett" civilizáció?
Valóban Idegenek az ó világ Istenei vagy a természeti erők Istenítése képmása?stb... + ez.
Ha feltételezzük, hogy léteznek nálunk fejlettebb fajok, akkor miért lennénk nekik fontosabbak, vagy náluk fontosabbak a galaxisnak? komolyan nem értem...
Mind e mellet, hiszek abban hogy vannak/lehetnek, nálunk fejlettebb fajok, közel-távol, de miért is lennénk nekik vagy a galaxisnak nélkülözhetetlenek?
Egy időben hallgattam "galaktikus konföderáció" és a blackgoo (fekete ragacs) sorozatokat, többször végig hallgatva egyes részeit, érdekesek és elgondolkodtatóak, voltak. különösen az utóbbi.
ezeket hallgatva merült fel e kérdés, valóban szükségünk van a fényezésre? S mi bújik meg mögötte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!