Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van itt valaki, aki szerint a...

Van itt valaki, aki szerint a "marsi arc" és a közelükben található piramisszerű formák nem természetes képződmények?

Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 00:34
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el Wadmalac írását. Ha ez neked nem elég, akkor sajnálni tudlak.
2019. aug. 8. 15:18
 22/44 A kérdező kommentje:
Nyilván elolvastam, az ő válaszaira is reagáltam.
2019. aug. 8. 15:26
 23/44 Wadmalac ***** válasza:
40%

"De akárhány képet néztem ezekről"

Nincs akárhány kép ezekről. Mindről csak egyetlenegy van ,amin úgy néz ki, mintha.

Ha nem fogod fel a saját tárgyilagosság-hiányodat, azt, hogy a titokzatos mesterséges eredetet alátámasztó bármit elhiszel, cáfoló bármit elutasítasz, akkor nincs miről beszélni.

2019. aug. 8. 15:26
 24/44 A kérdező kommentje:
Nem utasítom el, de az nekem nem elég, hogy valakik fentről azt mondják, hogy természetes eredetűek. Tudósok is vannak, akik bizonytalanok, vagy inkább mesterségesnek gondolják.
2019. aug. 8. 15:30
 25/44 anonim ***** válasza:
34%
#24, Nincsenek.
2019. aug. 8. 15:42
 26/44 A kérdező kommentje:
De vannak. És jó nagyot néznétek, hogyha egyszer kiderülne, hogy mégsem természetesek!
2019. aug. 8. 19:26
 27/44 anonim ***** válasza:
21%

Forrást kérek... mert látom fogalmad sincs sem a tudományos módszertanról, sem a bizonyíték fogalmáról.

Küldj szépen linkeket olyan publikációkról ahol tudósok állítják mesterséges forma a marsi arc.

2019. aug. 8. 20:35
 28/44 A kérdező kommentje:

Nem küldök, mert nincs értelme, úgysem hinnétek el. 100%, hogy belekötnétek. Ismerem az elvakult szkeptikusok módszereit.

Itt a normális nézőpont az, hogy nem lehet tudni, hogy mi az. Engem ez zavar a legjobban, ez a tagadás, hogy nem azt mondják, hogy "nem lehet tudni, és még akár mesterségesek is lehetnek", hanem az, hogy egyértelműen kijelentik, hogy természetesek, mintha ott jártak volna. Nem helyezkednek semleges álláspontra.

2019. aug. 8. 20:45
 29/44 anonim ***** válasza:
21%

Forrást kérünk, melyik tudós állította ezt. nem mellébeszélést.

Bármelyik szkeptikust meggyőzheted érvekkel és bizonyítékokkal.

Egyébként a logikával tényleg hadilábon állsz. A temérdek bizonyítékot "nem hiszed el", mert NASA meg nem hááttérhatalom... de hallasz valamit az internetten, az egyből hitté válik.

Na ez a fanatizmus.

2019. aug. 8. 21:08
 30/44 A kérdező kommentje:
Miféle bizonyíték? Én ezeket nem tekintem annak, de ezt már leírtam többször. Nekem az a bizonyíték, ha elvisznek oda, és meglátom én a saját szememmel. Ezt is már leírtam. Nem vagyok fanatikus, mi ebben a fanatizmus, hogy nekem inkább tűnik mesterségesnek? Nyilván van bennem bizonytalanság, de afelé hajlok. Ha valaki, aki civil, úgy értem, hogy nem tudós azt mondja, hogy ez neki természetesnek tűnik, azzal sincsen semmi bajom. De könyörgöm, akiknek nagy a felelőssége, azok ne képviseljék már az egyik álláspontot ilyen bizonytalan dolgokban! Megint leírom, hogy olyan dolgokban, amit nem láttak a saját szemükkel, nem látták közelről, és mégis kerek perec elhajlanak az egyik irányba. Hol van itt a tudományos alaposság? Volt ott valaki, megnézte, megmérte megvizsgálta ezeket valaki ott a helyszínen? Ezt a térséget eléggé elkerülték a szondák a későbbiekben. Milyen érdekes! Pedig bőven lett volna mit vizsgálni! Ja, szerintük nincs azokon mit nézni, értem. Értem, ha esetleg kiderülne, hogy az emberiség eredete ide vezet a bolygószomszédunkhoz, akkor az szinte mindent borítana. Szóval értem én, van mit titkolni bőven, nagy a tét. De most egyelőre csak eljátszottam a gondolattal, és valóban nagyon sok múlna azon, ha ezeket kiderítenék.
2019. aug. 9. 00:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!