Van itt valaki, aki szerint a "marsi arc" és a közelükben található piramisszerű formák nem természetes képződmények?
"Vadmalac, te kezdtél el támadni, én csak erre reagáltam."
Nem kezdtelek támadni, jeleztem, hogy az ilyen konteókban hívőknek ott a helye az ezóban, nem itt.
"Ezek a képek nekem nem hitelesek, később meghamisították őket."
Egyetlen, mondom, EGYETLEN xar minőségű fotó volt,amin arcnak látszott az a szikla.
Azt elhiszed.
Az azóta készült ezer másikat, jobbat, x különböző műholdtól, még csak nem is mind NASA, azt bezzeg nem hiszed el.
Na EZ a fanatizmus.
Meg a később jövő tipikus papagáj szöveg, hogy a NASA hazudik, de te otthon a fotelből tudod a tutit.
Szóval ezredszer ismételve, séta az ezóba.
sőt, adminok is kapcsoltak, már ott is vagy. További vidám álmodozást.
Akkor sem hiszem, messziről jött ember azt mond, amit akar. Majd elhiszem minden további nélkül, hogyha elvisznek oda, és azt látom, hogy valóban természet alkotta képződmények. A NASA amúgy is cenzúrázva van, törvényileg van kötelezve arra, hogy nem szabad mindent elmondani és megmutatni a nyilvánosságnak. És lehet, hogy más tudóscsoportok is, nem csak ők.
A másik meg az, hogy én nem mondom azt, hogy ne írjál ide vagy oda, de ti meg mindenkit kirekesztetek, aki nem ért egyet a dogmáitokkal!
Én nem vagyok fanatikus, írtam, hogy nem 100%-ig vagyok ebben biztos, hanem úgy 70-80%-ig. De egy NASA-nak én nem fogok elhinni csak úgy egy ilyen bizonytalan, rejtélyes dolgot. Majd hogyha elvisznek oda, és a saját szememmel fogom látni, akkor én kérek elnézést, ha valóban nem így van. Én nem "buksisimogatást" akarok, hanem az igazságot! Képekkel és számítógépekkel ma már szinte bárhogyan lehet manipulálni.
És még egyszer leírom, hogy nem én kezdtem el a csípkelődést, a fölényeskedést, amikor még a tudomány rovatban volt a kérdésem. Én nyitott vagyok az igazságra, de ehhez nekem a NASA az kevés, legalábbis ilyen különös dolgokban.
Akkor minek kérdezed, ha majdnem biztos vagy benne?
Nalátod, hogy buksisimogatásra vársz. Azt tudományban nem kapsz. Az ezós, konteós haverjaid majd megadják.
Felesleges tovább válaszolni érdemben egy vallási fanatikusnak.
"Akkor sem hiszem, messziről jött ember azt mond, amit akar."
De akkor miért hiszed el az első fotót, amin az arc van?
Lóóóóógika.
"Én nyitott vagyok az igazságra, de ehhez nekem a NASA az kevés, legalábbis ilyen különös dolgokban."
Neked pont az a kevés, akinek VANNAK adatai, az űrkutatásnak.
Akinek meg nincs adata, és amije van, az is ugyanonnan, ahonnan az az adat, amit nem hiszel, annak meg megeszed a szavát.
Lóóóóóógika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!