Rám akaszkodott valami szellem. Hogyan űzhetem el?
Figyelt kérdés
igazából régóta vannak fura dolgok, de egy ideje abbamaradtak.aztán mostanság újra kezdődött minden. de most sokkal rosszabb, mint kiskoromban.elmozdulnak, lezuhannak a helyükröl a tárgyak,és tegnap este már aludni sem tudtam, suttogást hallottam, aztán hallottam, hogy a kertben, az ablak alatt összetörik valami, és valamit elhúznak. inkább kimentem a nappaliba, hogy ott majd tudok aludni, de nem. amint lefeküdtem, éreztem ennek a valaminek a jelenlétét, sőt, még azt is, hogy lépked a kanapén, a lábamnál. már jó késün történt, olyan éjjel kettő körül, mindenki más aludt. alaposan rám ijesztett, semmit nem aludtam az éjjel. hogyan lehetne elűzni, hogy ne zaklasson tovább?2010. júl. 10. 18:15
31/40 anonim válasza:
én tudok egy két praktikát ha rám irsz privit szivesen segitek..a többi hülyével ne foglalkozz
32/40 anonim válasza:
Ezt komolyan mondom és légyszi válaszolj a válaszomra.
Ha megint ilyen van, mindegy hogy félsz, nézd meg hogy mi az és próbálj beszélni vele.Egyébként tök izgi lehet ilyet érezni.
33/40 anonim válasza:
porszivó . scooby dooba bevált
35/40 A kérdező kommentje:
szerintem a lakcímem nem ide tartozik.
néhánnyal ezelöttinek, küldtem neked privátot, nem tudom, megérkezett-e, megpróbálom ujra.
2010. júl. 16. 21:32
36/40 anonim válasza:
a koránt hallgattad? nincs szükséged emberi segítségre, csak az istenire....!!!
37/40 A kérdező kommentje:
nem hallgattam a koránt, istenben sem hiszek, így nyilván nem fog nekem segíteni.
2010. júl. 17. 10:35
38/40 anonim válasza:
Ha zajt csap akkor megakar ijeszteni, ha kopogást hallasz az vagy kopogó szellem, vagy démon... egyikse jó dolog, beszélj 1 démonológussal vagy keress rá a neten, a SÓ általában csak arra jó, h lásd bejön-e a szobádba... vagy kérj meg 1 papot h szenteje meg a házat, esetleg készíts személyes dolgokból valamit, amit a pap megszentel, valahova a házban felakasztod ezt a dolgot, és elűzi a démont/szellemet
39/40 anonim válasza:
"nem hallgattam a koránt, istenben sem hiszek, így nyilván nem fog nekem segíteni."
Ehhez nem kell hit, mert a Korán önmagától működik. De ha nem akkor nem. Ahogy gondolod.
40/40 anonim válasza:
ha nem hiszel akkor rám van szükséged ÍRJ erre az e-mail címre és én majd segítek : rol120@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!