Rám akaszkodott valami szellem. Hogyan űzhetem el?
Szia!
Garantálom hogy meg fogsz szabadulni ettől a gonosz szellemtől ha megteszed mindazt amit most leírok:
írj erre az emailcímre Szabó Csabának adullammessage@gmail.com -mondd el neki ugyanezt amit leírtál és segíteni fog mindenben.
valamint látogass el erre a weboldalra és olvasgass és írj Csabának monnd el őszintén bizalommal a történetedet.
www.adullam.hu
az előző válaszadó vagyok.
annyit szeretnék kérni hogy boszorkányhoz,jóshoz,rontáslevevőhöz még véletlen se menj el,mert ezektől csak rosszabb lesz.
keresd Szabó Csabát!
Szerintem az utolsóelőtti rágcsálósnak ne dőlj be, mert csak meg akar szivatni >< amúgy meg teljes mértékben hiszek neked :/ most kezdtek el foglalkoztatni ezek az ezoterikus dolgok, és el fogok kezdeni ilyen dolgokról tanulni :) ^^
Amúgy meg sajnos segíteni iem tudok : / csag gondoltam megosztom veled, hogy együttérzek veled, és s zarj rá azokra, akik hülyeségeket írnak erről..
Szia.
Ezt hallgasd, elalvás előtt enyhén kihangosítva! Úgy hogy betöltse a szobát, és ne zavarjon elalvásban.
Amint látod 11 rész(Ahmet el Acemi - Bakara suresi 1/11 ).
Indítsd el sorozatban!(Azt linkeltem)
Ez a Korán, az Isten szava. Nem bírják hallgatni a gonoszak.
http://www.youtube.com/watch?v=9ovyUPC0NNY&feature=PlayList&..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!