Rám akaszkodott valami szellem. Hogyan űzhetem el?
Figyelt kérdés
igazából régóta vannak fura dolgok, de egy ideje abbamaradtak.aztán mostanság újra kezdődött minden. de most sokkal rosszabb, mint kiskoromban.elmozdulnak, lezuhannak a helyükröl a tárgyak,és tegnap este már aludni sem tudtam, suttogást hallottam, aztán hallottam, hogy a kertben, az ablak alatt összetörik valami, és valamit elhúznak. inkább kimentem a nappaliba, hogy ott majd tudok aludni, de nem. amint lefeküdtem, éreztem ennek a valaminek a jelenlétét, sőt, még azt is, hogy lépked a kanapén, a lábamnál. már jó késün történt, olyan éjjel kettő körül, mindenki más aludt. alaposan rám ijesztett, semmit nem aludtam az éjjel. hogyan lehetne elűzni, hogy ne zaklasson tovább?2010. júl. 10. 18:15
12/40 anonim válasza:
20:07 Ez az ufó neked hogy jött ide?
13/40 A kérdező kommentje:
ez egy jó kérdés, én is kivi lennék rá:D ufóról nem irtam:D
2010. júl. 10. 20:41
15/40 anonim válasza:
Van a családban skizofrén esetleg?Vagy egyébb mentális beteg?
16/40 A kérdező kommentje:
ja, a nagyanyám Alzheimer kóros, azt se tudja, hogy őő kicsoda, mindent elfelejtett. amúg skizofrén, nincs, és más se
2010. júl. 10. 20:49
18/40 A kérdező kommentje:
kutya, macska, amit akarsz, de a házba nem jöhetnek be, kizárólag a kertben tartózkodhatnak. szal ez is kilőve
2010. júl. 10. 21:01
19/40 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!