Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem látogatott meg?

Szellem látogatott meg?

Figyelt kérdés

3 óra elmúlt, amikor elkapott egy halálfélelem. Kinyitottam a szemem és megláttam, hogy a becsukott szoba ajtóm előtt áll egy fehér ruhás személy. Hosszú fekete hajjal. Esküszöm úgy nézett ki, mint Samara, a Kör című filmből. Ott állt, csak az ujjait mozgatta. Azt viszont nem tudom, hogy tudtam e mozogni vagy sem, mert nem próbáltam elmenekülni. Arra gondoltam, hogy ezt csak beképzelem magamnak, ezért becsuktam a szemem. De egy sárga fényt láttam becsukott szemmel. Még az arcom is melengette. De fura hangot hallottam, nem e világi beszédet. Aztán kinyitottam a szemem, ez az alak meg hirtelen rám vetette magát. Szörnyű hangja volt, éreztem ahogy megfog. Rettenetes volt, én pedig felugrodtam, de nem volt már senki rajtam kívül.

Arra gondoltam, hogy kiszaladok a szobából és felébresztek mindenkit, de tudtam úgysem hinnének nekem, ezért vissza lefeküdtem. Kb egy fél óra múlva újra azt éreztem, hogy ott van valaki, de megfogadtam nem nyitom ki a szemem, aztán elaludtam.

#Szellrm
2019. ápr. 23. 13:41
1 2
 11/11 anonim válasza:

Előlnároban csak annyit mondanék, hogy soha nem hittem a szellemekben vagy ezotériában. Úgy gondoltam, hogy mindenek kell lenni valami meg fogható, tudományos dolognak ami megmagyarázza a különös dolgokat.

Kb 11.-es voltam. Egy időre szűlök ellmetek otthonról mert nyertek egy utazást Hévízre 3 napra (péntektől, vasárnapig)

Természetesen voltam már egyedül otthon de csak csak nem ilyen,, hosszú,, időre. Egész nap nem volt semmi érdekes de este ahogy fogat mostam hallottam valami fura fémes-gépies folytonos tulajdonképpen zúgást. Fogalmam se volt mi ez a hang mert az elötte és óta nem hallottam ahoz hasonlót. Még most néha eszembe jutt. Elindultam a nappali felé egyre erősebb lett a hang. Észre vettem hogy az ajtó be van csukva és sötét volt bent. Pedig mindig nyítva van a nappali ajtó. Az a hang annyira ilyesztő volt retenetesen féltem. Kinyitottam az ajtót. Erre elhalgatot a hang. Hirtelen egy mély hang hallatszott nem értettem mi volt az de valami beszédszerű volt. Felkapcsoltam gyorsan a kappcsolót. De hirtelen minden fehér lett,kibilentem az egyensúlyomból a végtagjaim nem éreztem. Reggel ébredtem fel. Akkor vettem észre hogy beütöttemba felyemet. Felkeltem nagyon támolyogtam és felhívtam anyát. Pár óránbelül haza siettek. Elmeséltem pontosan mit történt de nem hittek nekem. Az hitték csak buliztam egy jót és ott beittam hiába mondtam nekik. Lassanbén is kételkedni keztem, hogy valós volt-e. Még néha álmomban elő jön az a fémes hang... De mai napig nem tudom mi volt ez.

2019. máj. 8. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!