Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi lehet ez?

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
27/f vagyok. Nem mondom hogy nem hiszek a természet felettibe de még soha nem láttam vagy éreztem még semmit. 6 éve vagyok a párommal és azóta történt 1-2 dolog amit nem tudok hova tenni. Nem olyan komoly dolgok csak le esnek tárgyak magától kulcsra záródik az ajtó stb.. Már a második helyen lakunk együtt és itt is elkezdődtek ezek. Segítsetek légyszíves mert előtte még nem volt velem ilyen. De ő mondta hogy kiskora óta történnek vele ilyenek.

2019. ápr. 16. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha racionális magyarázata nincs, akkor lehet, hogy a párodhoz kötődő jelenség az oka.Szellem lehet rajta.
2019. ápr. 16. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Lehet a tudatalattijában is besült pszichikus energia,düh,harag,félelem,feldolgozatlan érzelmek...főleg elfojtásokból keletkezik és gyülemlik fel..van aki az utcai lámpákat oltogatja amikor átmegy alattuk,sok kisülési variációja van...ha kulcsra zárja az ajtókat,akkor magánszférára vágyik,bensőségességre,védelemre...stb..
2019. ápr. 16. 21:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. ápr. 17. 06:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a párodhoz köthető ez a jelenség! Úgy tűnik, nagyon ragaszkodik a párodhoz ez a "valami" szellem-entitás, mert megy vele.Ha durvulnak a dolgok, akkor lépni kell, mert nem szerencsés ilyen dologgal együtt élni, energiát vonhat el tőletek.
2019. ápr. 17. 11:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2019. ápr. 17. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is egyből az jött le ahogy olvastam a kérdésedet, hogy a párodhoz kapcsolódhat ez a szellem.

Nos én mindig igyekszem lebeszélni a szellemidézésről az embereket, főleg mikor jönnek az olyan kérdések itt gyakorin, hogy hogyan kell szellemet idézni, mert ez meg az. Viszont a te esetedben kivételesen épp hogy ajánlom, hogy idézzétek meg azt a szellemet aki a párodra kapcsolódott, de semmi képp se egyedül, mindenképp kérjetek profi segítséget. Mert azért az sem mindegy, hogy az a szellem milyen szándékkal tapadt rá a párodra és mit akar? Ezt ki kell deríteni. Mert az is lehet hogy valami elhunyt rokona, de az is lehet, hogy csak egy kis garázda szellem, de az sem kizárt (bocsi nem akarlak ijesztgetni titeket) hogy valami sokkal gonoszabb. Bár amilyen apróságokat írtál, hogy miket produkál az alapján ez a lehetőség majdnem teljesen kizárt.

2019. ápr. 18. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Paranormal Activity-t ne nézd meg mostanában xD Különben én a helyedben nem foglalkoznék vele. Bántani nem bánt a "szellem" elhiszem hogy ijesztő dolgokat művel az elme a fura jelenségekkel, de ne foglalkozz vele. Vagy kiabáld hangosan hogy: TAKARODJ SZELLEM hátha bejön
2019. máj. 8. 20:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. máj. 21. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!