Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem látogatott meg?

Szellem látogatott meg?

Figyelt kérdés

3 óra elmúlt, amikor elkapott egy halálfélelem. Kinyitottam a szemem és megláttam, hogy a becsukott szoba ajtóm előtt áll egy fehér ruhás személy. Hosszú fekete hajjal. Esküszöm úgy nézett ki, mint Samara, a Kör című filmből. Ott állt, csak az ujjait mozgatta. Azt viszont nem tudom, hogy tudtam e mozogni vagy sem, mert nem próbáltam elmenekülni. Arra gondoltam, hogy ezt csak beképzelem magamnak, ezért becsuktam a szemem. De egy sárga fényt láttam becsukott szemmel. Még az arcom is melengette. De fura hangot hallottam, nem e világi beszédet. Aztán kinyitottam a szemem, ez az alak meg hirtelen rám vetette magát. Szörnyű hangja volt, éreztem ahogy megfog. Rettenetes volt, én pedig felugrodtam, de nem volt már senki rajtam kívül.

Arra gondoltam, hogy kiszaladok a szobából és felébresztek mindenkit, de tudtam úgysem hinnének nekem, ezért vissza lefeküdtem. Kb egy fél óra múlva újra azt éreztem, hogy ott van valaki, de megfogadtam nem nyitom ki a szemem, aztán elaludtam.

#Szellrm
2019. ápr. 23. 13:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
90%

Ahogy végig olvastam, szinte libaboros lettem...

Most először történik veled ilyen?

2019. ápr. 23. 13:50
 2/11 anonim válasza:

Velem olyasmi történt pár hónappal ezelőtt, hogy mar majdnem elalszom, amikor arra riadtam fel hogy valaki a nappalibol ismeretlen hangon a nevemet mondja háromszor, egy hangot sem tudtam kiadni annyira féltem, csak én voltam egyedül fent és mar majdnem elkezdtem bogni:(( annyira féltem hogy elbujtam a takarót alá, aztán utána meg 10-15 percig fent voltam de utána mar nem hallottam semmit, és szerencsére sikerült elaludnom..

De ami veled történt az 1000x durvább😳😳

2019. ápr. 23. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ámodtad
2019. ápr. 23. 14:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Elég ijjesztő volt, az biztos. A szobát is sokkal nagyobbnak éreztem, üresség, halálérzet. Borzalmas volt.

Még sosem történt velem ilyen, hogy rám vesse magát éjjel. De voltak már hasonló élményeim. Persze így nem találkoztam "szellemmel", hogy rendesen lássam. De volt már olyan, hogy kint ültem nappal a konyhában és anyámék szobája felé néztem, a szoba ajtaján üveg volt, de olyan, hogy nem lehetett belátni rajta, csak az árnyak látszottak. Én meg láttam, hogy egy női alak van bent, ott sétált a szobában. Én meg nem foglalkoztam vele, mert biztos anyám az. De amikor meghallottam anyám hangját az udvaron, az nagyon hátborzongató volt. Beszaladtam a szobába megnézni ki az, de a szobában nem volt senki.

Anyámék szobája mellett van egy szoba, az volt eleinte az én szobám, de kb két hétig bírtam ott lenni, mert mindig azt éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Az álmaim is mindig véresek voltak, halott emberek nevettek vérben tocsogva. Ki is költöztem abból a szobából.

Amúgy a házat még nagyszüleim vették nem tudom kik laktak benne előtte, de én úgy érzem, hogy abban a szobában valami történhetett egykor.

Át költöztem egy másik szobába, amit már a szüleim építettek. Sokkal távolabb van anyáméktól. De semmilyen negatív dolog nem történt ott velem.

Mikor az udvaron voltam, csörömpölést hallottam az egykori szobám felől. Az ablakhoz mentem hallgatózni és tisztán kivehető volt, hogy onnan jön a hang. Sok porcelán van abban a szobában. Arra gondoltam, hogy a macskánk bement és összetört bent mindent. De amikor bementem, nem tört össze semmi. Azóta sem tudom, hogy mi tört odabent össze, mert semmi jelét nem találom.

Van egy olyan történetem is, ami akkoriban felkavart engem. Szülinapomra kaptam egy dísz tányért az egyik szomszéd idős bácsitól. Aztán egy estefele eldőlt csak úgy magától. Pár héttel azután wcre kellett mennem egy éjszaka. Az udvarra mentem ki. Eléggé siettem, korom sötét volt az udvaron, mert apám sosem ért rá megcsinálni az égőt. Ahogy szaladtam, nekimentem valaminek. Mikor felemeltem a kezem, hogy megnézzem mi az, semmi nem volt előttem.

Még aznap éjszaka kopogtattak az ablakunkon. A szomszéd asszony be volt pánikolva, hogy meghalt az idős bácsi, akiről előbb is írtam.

Azóta sem tudom minek mehettem neki.

Azóta már férjhez mentem, már nem is élek ott. Meg nem is érzékeltem semmi furcsát. De mióta otthon voltam, azóta a nevem többször hallom, mintha valaki suttogná. Vagy hideg szellőt érzek az arcomon.

Vagy két hete a kutyám rám nézett, hosszasan, de úgy tűnt, mintha igazából nem is rám nézne, hanem a hátam mögé. Fura érzés volt, még én is úgy éreztem, mintha a hátam mögött állna valaki. A kutyám pedig lassú léptekkel, lehúzott fejjel hátrafele lépett, mintha rettegne tőlem. Esküszöm nem tudom mit higyjek mostanában, de szerintem valami nincs rendben. Gondoltam arra is, hogy lehet otthonról magammal hoztam azt a szellemet? Lehet, hogy éjjel az ugrott nekem? Felfedte magát?

2019. ápr. 23. 14:27
 5/11 anonim válasza:
Nem tudom, de esetleg valami olyat nem csináltál amiért valami negatívat keltettel ki belőle, csak mert akkor elképzelhető, hogy azért követ/kísért téged
2019. ápr. 23. 14:49
 6/11 anonim válasza:
0%

Itt elég részletesen van írva erről:

[link]

2019. ápr. 23. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Nos, én máig nem tudom, valóság volt-e vagy félálom, de egy nyári estén bekapcsolt ventillátor mellett hallottam egy háhborzongató hangot, ami azt ismételgette: "Hallom a hangod". Kinyitottam a szemem, elhallgatott, becsuktam, újra kezdte, látható jel nem volt, felkeltem, körbenéztem, sehol senki. Se azelőtt, se azóta nem volt példa hasonlóra. Viszont azóta van két folt az ablakom előtti folyosón, mintha két lábnyom lenne, esőben ltászik, mert azon a részen a víz nem hagy nyomot (beton, függőfolyosós ház, olyan, mintha ott kimarta volna valami a padlót, ha ez egyáltalán lehetséges és van bármi értelme). Nem kamu, nem voltam se beszívva, se berúgva, senki nem járkált kint abban az időben (ha igen, lépteket is hallottam volna), és iszonyat para volt.
2019. ápr. 23. 16:13
 8/11 anonim válasza:

[link]

Nezd meg ezt a videot valoszinu ez volt veled.

2019. ápr. 23. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis..
2019. ápr. 28. 00:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnos, nem szellem az, ami üldöz, az ezotériához semmi köze az esetednek. Célszemély vagy. Sürgősen tájékozódj a témában, mert ennél rosszabb nincs. Ez azért is fontos, hogy ne ess a csapdájukba. Ha majd utánaolvastál, megérted mire gondolok. Sokan vannak, akikkel ilyesmi történik, és mivel nem tudják, mivel állnak szemben, rossz helyen keresik a segítséget.

Technológiai támadás áldozata vagy. Ha tudsz angolul, keress rá dr. Katherine Hortonra, ha nem vannak írások, fordítások szervezett zaklatás néven. Légy nagyon óvatos, és itt nem a mesterséges hallucinációkra és hanghatásokra gondolok, az csak mozi új technikai kivitelezésben, hanem azokkal szemben, akik kezében van e technológia.

Ez nem konteó. Elhiheted. Ismert neveket is mondhatnék, akikkel ezt csinálják, igazságfeltárók is vannak köztük, énekesnők stb.

[link]

[link]

2019. ápr. 30. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!