A dédapám látogatott meg?
Figyelt kérdés
Kb 1-2 év között(nem tudom mikor) meghalt a dédapán :( Augusztusban volt egy olyan álmom,megálmodtam a halálát,emlékezni nem emlékszem rá,és a szellemét is láttam. Azelőtt volt olyan este,kb 22óra körül,hogy befordultam a fal felé,hogy alszok,és a hátam mögül olyan volt mintha valami pozitív energia sugározna. Oda fordultam,semmi. Csak beképzeltem és álmodtam,és semmi köze egymásnak a kettőhöz? Vagy van? Azóta semmi :/ Azóta egy kisfiú (talán démon,talán kisfiú) "érdeklődik felém" ha tényleg van valami,de az nem számít.2016. szept. 9. 16:50
1/2 anonim válasza:
:D nem hiszem hogy a dedapad latogatott meg...meghozza azert mert halott...a tobbit meg mar bebeszelted magadnak.
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy van valami abban amit írtál
Írj privibe mert van pár ötletem hogy mi lehetett mert így nem igazán értem az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!