Tnylg. A nagymamám látogatott meg? Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Eléggé furát álmodtam,nagymamámról akit nem ismertem,egy évvel azelőtt halt meg hogy megszülettem.
Arra keltem hajnalban hogy valaki integet nekem az ajtó felől a szekrényem mellett(az ágyam az ajtóval szemben van) Kívülről láttam magamat és őt is de csak a kezeit de tudtam hogy nagymamám az. Mintha simogatta volna az arcomat és óvni szeretett volna,vigasztalni.Először ijesztő volt kicsit majd mégis megnyugtató volt.
Mikor felkeltem mintha láttam volna őt egy pillanatra de szerintem csak álmodtam még És ismétlem leginkább csak a kezeit láttam jól a többit csak nagy vonalakban.
Lehet ennek v.mi jelentése?
2011. nov. 14. 20:06
1/7 anonim válasza:
Igen!Szexuálisan zaklatott egy szellem.
2/7 A kérdező kommentje:
pff. szánalmas válasz.
2011. nov. 15. 15:06
4/7 anonim válasza:
én is szoktam a nagymamámmal álmodni. Biztosan nagyon szeret .
5/7 anonim válasza:
Azt jelenti szerintem, hogy figyel téged és szeret. :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2011. nov. 18. 20:35
7/7 Napkiraly válasza:
A holtak néha meglátogatnak álmodban. Ez jól van így, tekintsd úgy, hogy az egyetlen fórum ahol halott szeretteiddel találkozhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!