Nagymamám vajon az anyósa (dédnagymamám) szellemét látta?
Dédnagyim (nagymamám anyósa) tavaly halt meg. Eddig nem érdekelt a dolog, de ahogy a kérdéseket olvasgatom gondoltam leírom.
Miután dédnagyim meghalt mindenki nagyon szomorú volt, főleg nagymamám mer nagyon jó "barátok" voltak.
Mamám mesélte miután eltemették, a rá következő napon 00:00 felkelt mer azt látta, hogy az utcai lámpa nagyon pislákol. Kiment az erkélyre és(a szembelévő ház dédnagyimé volt) látta, hogy ő ott áll a kapu előtt és integet neki és egyszer csak eltűnt. Lehetséges ez.
Előre is köszönöm a válaszokat.)
(Nagymamám faluba élt a dédnagyimmaal szembe, ezért írtam, hogy a vele szembe lévő ház)
Tudod vidéken az emberek nagyon hisznek ezekben a dolgokban. Én még sosem tapasztaltam hasonló élményt, de szerintem lehet benne valami.
Régi munkatársaimtól is hallottam ilyen történeteket, és bizony elhittem nekik, mert ők biztos, hogy megélték, csak nekünk hihetetlen.
Lehet, hogy a képzelet játéka, lehet, hogy valóság a fene tudja. De én el tudom hinni, amit nagymamád mondott.
mi a nagymamámat szoktuk hallani, meg érezzük hogy köztünk van, a szobájában halt meg 5 éve.
aminden évben a halálának évfordulóján, beindul a házában a riasztó, 6-os zóna hálószoba.
ekkor nem is szoktuk beindítani, mert mindig 5 ezer a rendőr, hogy fölöslegesen kijön.
meg sokszor álmodunk is vele, meg érezz hogy itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!