Miért érzem úgy hogy a nagymamám meg fog halni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 19:58
1/22 A kérdező kommentje:
Lécci ne írjatok már bunkó semmire való választ
2011. szept. 14. 20:02
2/22 anonim válasza:
Küld el orvoshoz
állítólag a halálnak úgymond "szaga" van amit az emberi test akkor bocsájt ki amikor egy nagyobb betegséggel küzd , és ezt a szagot megérzik a közelben lévők ezt érezheted te is
Mivel ez a szag nem olyan jelentős ezért csak tudat alatt érzed
3/22 anonim válasza:
sajnos vagy nem sajnos az érzések sokszor csalnak. relax.
4/22 x) válasza:
Nem elszomorítani szeretnélek, de sajnos van hogy az ilyen megérzések igazak lesznek. Persze ez elég valószínűtlen, inkább csak félsz hogy megtörténik. Mindenesetre kívánom hogy ne legyen igazad (az első válaszolónak meg én nyomnék szivesen párnát a képébe) :)
5/22 anonim válasza:
Hasonlóképpen éreztem, nagymamám halála előtt 1 órával. Nem sokkal később kaptam a telefont :'(
6/22 anonim válasza:
Mert meg fog halni. Sajnos az emberek előbb-utóbb meghalnak. Ez az élet rendje.
7/22 anonim válasza:
Ne gondolj ilyenekre, mert akkor tuti így lesz... Vonzás törvénye, ígyvan ez a negatív dolgokkal is.
8/22 anonim válasza:
Én a nagymamámmal álmodtam. Az erkélyen állt, majd egyszer csak eltűnt. Egy hétre rá meghalt. Talán jobb is így, mert egy kicsit fel tudsz rá készülni, bár erre nem lehet.
9/22 anonim válasza:
Sarlol, igen. A nagymamám halála előtt éreztem, és valahonnan tudtam, hogy EZ a halálszag. Pedig nem éreztem sosem előtte, tehát elvileg nem volt honnan tudnom. :(
Kérdező: az ilyen érzések elég véletlenszerűek, lehetnek persze igazak is, de általában csak a félelmünk okozza.
10/22 Tom Benko válasza:
Öreg, és valószínűleg beteg is. Aggódsz érte, ami teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!