Miért érzem úgy hogy a nagymamám meg fog halni?
Én is megérzem néha a halált. Nem egyszer fordult már elő, hogy láttam valakit, ránéztem, ismerősökről van szó, vagy elég ha csak látásból ismerős, és furcsa, szorító érzést éreztem a gyomromnál, plusz mély szomorúságot. Ez így volt a nagypapámnál, nagymamámnál is. Ha ránéztem, jött a szomorúság, és a szorító érzés a gyomromnál... Sőt már hetekkel előtte éreztem náluk. Ami még furább, a kiskutyánknál is pont ezt éreztem, hetekkel előtte, hogy eltűnt. Igaz, ő kiszökött a kapun, de valószínűleg sajnos már nem él, mert hiába kerestük őt gőzerővel!
Ugyanezt éreztem az utcán egy olyan személynél, akit csak látásból ismertem, ott ment előttem, és még nem is láttam az arcát, mély szomosúság tört rám, aztán szorított a gyomromnál. Rá egy pár napra meghalt sajnos ő is, pedig nem látszott annyira betegnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!