Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeretnék démont idézni egy...

Szeretnék démont idézni egy barátommal így sikerülhet?

Figyelt kérdés

Igazából egyikünk sem nagyon hisz a létezésükben, vagyis én nagyon minimálisan.A haverom pedig egyátalán nem, ezért akarjuk kipróbálni: [link]

Mi a véleményetek erről?

2019. ápr. 16. 22:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Aztán ha sikerül véletlenül, ne gyere ide sírni hogy nem hagy békén.
2019. ápr. 16. 22:38
 2/30 A kérdező kommentje:
Nah, megkérem hogy a szellemifogyatékosokat hogy a baromságaikat tartsák magukban.. Nem szoktam olyat hallani a hírekben hogy napi rendszerességgel gyilkolnának a démonok..
2019. ápr. 16. 22:44
 3/30 A kérdező kommentje:
Ha valami történik, annak csak annyi lesz a következménye hogy nem leszünk ateisták,az pedig neked csak pozitív,ugye? agyhalott „barátom”
2019. ápr. 16. 22:46
 4/30 anonim ***** válasza:
71%
Hajrá. Majd mondd el, mi volt.
2019. ápr. 17. 00:17
 5/30 anonim ***** válasza:
62%
az egyedüli agyhalott itt az a kérdező :D
2019. ápr. 17. 01:11
 6/30 A kérdező kommentje:
Mégis miért :D? Indokold is ne csak dobálozz, mert ha ezt nem teszed akkor sajnos az jön le hogy te is az vagy. :) És különben sem ez volt a kérdés.
2019. ápr. 17. 01:18
 7/30 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy ha sikerül, eladhatod a cirkusznak.
2019. ápr. 17. 07:12
 8/30 anonim ***** válasza:
33%

[link]

[link]

[link]

Spirit of Eridu leírja hogy hogyan kell helyesen. Én is idéztem már többször.

1. Fekete és sötétkék színű gyertyák.

2. A Démon pecsétje - kiválasztva a Démonlexikonból.

A pecsétet lerajzolod, kinyomtatod.

3. Füstölő.

4. Kántáld többször a kiválasztott Démon nevét.

5. Sátáni ima felmondása:“Sátán Atyám, a te kegyelmedből, kérlek hallgass meg, a hatalmadért könyörgök, hogy foganjon meg elmémben, és hogy véghezvigye amit óhajtok, a célt, amit a segítségeddel érnék el, Óh, Mindenható Sátán, az Egyetlen Igaz Isten, aki él s uralkodik mindörökké. Kérlek, ösztönözd _____________(Démon neve) hogy megjelenjen előttem, és igaz, hűséges válaszokat adjon, hogy elérhessem a kívánt célomat, amennyiben az megfelel az ő hivatalának. Tisztelettel, alázatosan kérem ezt a Te Nevedben, Sátán Nagyúr, kérlek tarts méltónak, Atyám.”

6. Továbbra is kántáld a Démon nevét.

De előbb olvasd el azokat amiket írtam.

2019. ápr. 17. 09:23
 9/30 anonim válasza:
89%
Te valami debil vagy kérdező?
2019. ápr. 17. 09:38
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tartotok szeánszot, miért elég nem nektek egy halott ember szellemének megidézésével próbálkozni, miért kell mindjárt egy erőszakos démont? :D
2019. ápr. 17. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!