Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeretnék démont idézni egy...

Szeretnék démont idézni egy barátommal így sikerülhet?

Figyelt kérdés

Igazából egyikünk sem nagyon hisz a létezésükben, vagyis én nagyon minimálisan.A haverom pedig egyátalán nem, ezért akarjuk kipróbálni: [link]

Mi a véleményetek erről?

2019. ápr. 16. 22:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%
Annyit hozzátennék, hogy a Spirits of Eridunak elég használható technikái vannak ... tehát nem mondhatjuk azt, hogy csupán a fantázia szülötte az, ami ott van.
2019. ápr. 19. 02:22
 22/30 anonim ***** válasza:
9%

Egy-két gondolat (ahogy én megértettem a nagyon alapvető dolgokat ... egy lehetséges személyes út - egy modell - leírása):

- először is megismerjük a kabalisztikus fát

- utána igyekszünk megérteni

- Mi a kabalisztikus fa?

- Egy lehetséges mágikus modellje a tudatnak.

- Mi jellemzi? Milyennek kell lennie?

- Dinamizmus, élőség jellemzi. Ennek a fának a látásban, a megértésben és az átélésben élőnek kell lennie.

(ezt mondják róla, azt mondják róla ... majd te eldöntöd, hogy mi igaz. - Mi igaz számodra? - Az, ami a saját személyes világodban működik. Az igaz számodra.)

Amit mondanak:

azt mondják, hogy a mágiában a gyakorlat a legjobb tanító. Magad határozod meg magadat (erre törekszel), magad értékeled ki a tapasztalataidat ... mindegy, mi van az idióta hollywoodi filmekben, nem foglalkozol vele, nem ijedsz meg. Miért? Mert rendelkezel a saját kiértékelt adataiddal. stb. stb. stb.

2019. ápr. 19. 02:32
 23/30 anonim ***** válasza:
56%

Egy fontos szabály:

Bármelyik ajtót (vagy kaput) kinyitod, szükség esetén be is kell tudni zárnod.

2019. ápr. 19. 02:37
 24/30 anonim ***** válasza:
20%

Hát vettem éjjellátó kamerát. egyszer felvettem valamit. mondhatnám szellemi tevékenységet miközben aludtam.

aztán olyan paranormális dolog történt velem másnap...felvette a kamera, mert akkor is kameráztam. de sajnos tönkre ment a kamera.

most vettem egy másikat. csak most sokat melózok.

majd felveszem a Démonidézéseimet is. csak kb 3-4 alkalommal idéztem.

rituálék után is történnek para dolgok majd azokat is lekamerázom.

nem tudom h mások miért idéznek Démonokat. nekem nem kell semmi. ezért is csináltam ilyen kevésszer.

de ha azt akarod h komolyan vegyenek akkor ugyebár be kell avatnod magadat, rituálékat csinálni stb.

de én úgy tudom h az érdeklődőket is szívesen látják.

nem gyávák, megmutatják magukat. ha nem érzed, nem hallod, látod őket akkor ugyebár te nem vagy elég erős spirituálisan stb.

szerintem figyelik azokat akik kíváncsiak. biztos alig várják h megidézz valakit.

Rofocalnak erős gonosz aurája van első alkalommal, majd jobb. Astarothnak meg friss és kellemes.

szóval elsőre Rofocalt nem ajánlom a tapasztalataim alapján.

sok sikert hozzá!

2019. ápr. 19. 09:38
 25/30 anonim ***** válasza:
Megidèztètek? Mi volt?
2019. ápr. 20. 23:08
 26/30 anonim ***** válasza:
41%
Elvitte a lelkét.
2019. ápr. 21. 00:00
 27/30 anonim ***** válasza:

Gondolom már nem nagyon érdekli a téma. Vagy még olvassa a Spirit of eridun lévőket.

vagy már nem buli ha esetleg a Démonok mégis jók.

vagy közbe esett nála valami.

de nem hinném hogy ide leírja ha mégis idéztek.

nem azért írta ki a kérdését h kommentálja nekünk a történteket. csak rákérdezett.

szóval ez nem kommentáló-dokumántáló rész.

ha érdekel valakit akkor ő maga is idéz Démont.

De ugyebár én is feleslegesen írtam le az én tapasztalataimat.

Én ugyebár nemnagyon idézgetek. ha mégis ugye nem kérek nagy dolgokat-mert nincs is ötletem.

ha dokumántálást akartok akkor ti magatok csináljátok vagy ugyebár tapasztaltakat kérnétek meg rá.

pl-engem.

de akkor is hiába írnám le én is a további tapasztalataimat.. hiába is idézgetnék.

1. ha idézek meglehet h nem érnek rám.

2. általában az idézgetésem másnapján jelennek meg vagy később. szóval ugyebár nem tudnám rögtön előkapni a kamerát.

ugysem hinnétek vagy félnétek hinni stb.

aki hiszi aki nem az járjon utánna- szól a mondás.

csakhogy borzalmasan kevesen vannak akik valóban utánna járnának a dolgoknak.

kicsit unom h mindenki egy beszari alak,de mindegy.

akkor a beszarásukat leplezzék azzal h azt mondogassák h nem hisznek ilyesmikben és semmiben.

nem kell félni sem a Démonidézésben sem a hitben.

nem kell attól félnetek h mertek hinni valamiben.

szóval az ember eleve gyáva, főleg a magyar ember.

sokmindenben is csak lapítanak, mint szar a fűben.

pl: a kissebségi támogatásoknál.-nem hiszem h támogatnunk kellene az ilyen semmire kellő alakokat.

ez olyan mintha a buta embereknek lenne dupla bérük és a tanúltak lennének alulfizetve.

2019. ápr. 23. 20:18
 28/30 anonim ***** válasza:
57%
És aki nem beszari, hanem próbálkozott, de nem jött össze neki? Persze, hogy kíváncsi rá, másnak hogy megy.
2019. ápr. 24. 00:09
 29/30 anonim ***** válasza:

Többször kell próbálkozni. ennyi.

de amúgy le lehet bkamerázni sokmindent. volt h én szabad szemmel nem láttam,de a videó megtekintésén láttam csak.

szóval lehet h nem vagyok elég fejlett h lássam,de a videón látható. legalábbis csak szellemeken próbáltam ki. majd Démonoknál is. de jobb éjjellátós funkcióval felvenni. de sajnos tönkre ment az előző kamera. amint megjön az új felveszem.

2019. ápr. 24. 21:14
 30/30 anonim ***** válasza:
Persze persze démont idéztél, aztán lefeküdtél aludni, mert késő volt és holnap meló :DDD ilyen dumát... :DD
2019. máj. 10. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!