League of Legendsben amikor az egyik barátommal játszani akartam megjelent egy kis ablak egy ilyen kis telefon jellel. Mi lehet az? Hogy lehet kikapcsolni? Most tökre félek hogy a pedofilok kihallgatnak!
Figyelt kérdés
Amúgy még csak ma töltöttem le szóval lehet hogy valami tök alap cucc...2018. dec. 7. 21:43
1/1 anonim válasza:
A játékon belül ugrott fel? Mert akkor valószínűleg a voice chat szoba. Csak az hall téged, aki bent van abban a szobában. Ki lehet kapcsolni, asszem ha megnyomod a telefon ikont, vagy lenémíthatod magadat, asszem a mikrofon ikont kell megnyomni, de állíthatsz be push to talk-ot is. Azaz kijelölsz egy gombot, és csak akkor fognak hallani, hogyha azt a bizonyos gombot nyomva tartod.
Bocsi, hogyha rosszul mondtam valamit, rég játszottam. :/ Remélem azért így is segítettem tájékozódni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!