Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A telefonomra rájött egy...

A telefonomra rájött egy vírus: Használat közben is beugrik egy ablak, amit nem lehet bezárni, csak újraindítás után lehet megint használni. De ha nem használom a telcsit, akkor is beugrik, és csak akkor veszem észre, amikor ránézek. Mi ez?

Figyelt kérdés

Igazából csak a Google Store-ből töltöttem le magamnak játékot, és azzal játszok, azon kívül még keresni sem szoktam a neten.

Aztán egyszer csak előjött ez a vírus.

Az egész képernyőt befedi, és nem lehet bezárni.

Mivel nem tudtam vele mit kezdeni, formáztam az egészet.

De ismét előjött.

Próbáltam kitörölni, de úgy látszik nem sikerült, mert még most is előjön (valamennyi időközönként).

Mitől lehet, és mi lehet ez, és hogyan tudnék megszabadulni tőle ?

2018. okt. 1. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Play Store sem 100% biztonság. Egy resettel meglehetne oldani de a személyes dolgaidtól búcsúzz el egy rövid időre. Képeket ha fontosak akkor felhőbe vagy valahova rakd fel aztán mehet a reset.
2018. okt. 1. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Illetve, nem tudom, hogy mi lehet a vírusos rész.

Hogy most a telefon az, vagy a (email cím/google-s felhasználó).

Aki tud, az segítsen kérem ! :)

Köszönöm !

2018. okt. 1. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbál meg ezt lefuttattni.

[link]

Aztán töltsd le ezt állandó védelemnek:

[link]

2018. nov. 2. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!