Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeretnék démont idézni egy...

Szeretnék démont idézni egy barátommal így sikerülhet?

Figyelt kérdés

Igazából egyikünk sem nagyon hisz a létezésükben, vagyis én nagyon minimálisan.A haverom pedig egyátalán nem, ezért akarjuk kipróbálni: [link]

Mi a véleményetek erről?

2019. ápr. 16. 22:23
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
8 as válaszolónak, kb majdnem ugyan azt írtad le, amit belinkeltem, csak az részletesebb, de azért köszi.
2019. ápr. 17. 21:28
 12/30 A kérdező kommentje:
10 es válaszoló, egyszerűen csak azért mert fogalmam sincs hogyan kell. Ha tudnám akkor azt is szívesen megcsinálnánk.
2019. ápr. 17. 21:30
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
Általában még a szellem idézés is elég veszélyes mert sokszor nem azt sikerül megidézni akit akarsz. A démon idézés meg konkrétan orbitális nagy baromság. Pláne hogy még szellemet sem tudsz idézni. Az az alapja az idézéseknek. Itt is vannak szintek, mint sok más dologban. Először szellemet kell tudnod idézni és ha az már megy akkor jöhetnek a démonok. De igazából nem is tudom hogy ezt a tippet is minek írtam le. Ne idézz démont, de még szellemet se!!! Ez baromira rossz ötlet!!!
2019. ápr. 18. 11:20
 14/30 A kérdező kommentje:
Mivel alapvetően nem hiszek egyikben sem, ezért rá lehetne mondani hogy az egész egy baromság. De, én kíváncsi vagyok DE!! Szerintem 99% hogy nem fog történni semmi, bármit is csinálok, szóval azt próbáljuk ki amiről vannak adatok hogy hogyan kell
2019. ápr. 18. 17:44
 15/30 anonim ***** válasza:
Hát akkor próbáld ki azt, amit a kérdésben is belinkeltél. De rajzolhatsz egy Ouija táblát is, az egyszerűbb szerintem.
2019. ápr. 18. 17:46
 16/30 A kérdező kommentje:
A Ouija tábláról bebizonyították tudományosan hogy nem működik, és ha használod, akkor a tudatalattiddal beszélgetsz, pl: ha olyat kérdezel amit te magad nem tudsz, akkor a „tábla” sem fogja tudni.
2019. ápr. 18. 19:19
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

Amit írtam a spirit of eriduból az tényleg igazi.

Luciforg Rofocal Démonnál lilák lettek a gyertyák lángjai.

Második alkalommal pedig németűl szólt hozzám.

Astaroth idézésénél pedig kértem h mozdítson el egy kis kövemet. amikor már abba hagytam az idézést az után tette meg. Én 23-kor befejeztem mert dolizni kellett mennem reggel. és hajnali 3-kor esett le az a kis kő amit kértem.

2019. ápr. 18. 21:27
 18/30 A kérdező kommentje:
Érdekes.. Mondjuk ezt én csak akkor hinném el, ha magam kameráznám, mert ha látom, még akkor sem biztos hogy úgy van, hallucinálhatok is..Meg ez a gyertyás meg köves dolog is fura.. Értelmes dolgot nem lehet kérni?
2019. ápr. 18. 23:18
 19/30 A kérdező kommentje:
Bár amúgy ha felvehetném ez is elég lenne.
2019. ápr. 18. 23:20
 20/30 anonim ***** válasza:
70%
Hát akkor vedd fel. Még meddig tökölsz az ügyön? 😂
2019. ápr. 19. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!