Szerintetek szellemet láttam? Hosszú de nagyon légyszi valaki olvassa végig
Még két éve történt az eset csak nem nagyon foglalkoztam vele. Mostanában kezdett érdekelni ez a szellem téma és nem tudom mit láthattam:
Az történt hogy nyári táborban kint ültünk a kertben egy padon a barátaimmal a balaton-parti nyaralónál. Egyszer felnéztem és a fejem felett egy két inkább három méterrel láttam ilyen furcsa fehér alakokat. Nagyon furcsáltam a többiek nem is foglalkoztak vele lehet nem is látták de nem tudom. Úgy néztek ki mert hogy több volt mint valami füstcsóvák ilyen fél méter széles, 1 méter magasak lehettek kb és rengeteg ilyen volt a fejünk felett és körbe-körbe, oda-vissza mentek felettünk, máshol sehol nem láttam ilyet a kertben csak ott. A füstöt kizárnám mert hát honnan amikor a háztól is vagy húsz méterre voltunk stb. Ez mi a franc lehetett? Szellem lett volna? Csak nem szellem volt már vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!