Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veletek történt már valami...

Veletek történt már valami megmagyarázhatatlan dolog?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi? Konkrétan szellemekre gondolok...
2010. máj. 15. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy van-e olyan hogy szellem.. én egy ideig folyton csontvázakat láttam magam körül. Nem volt félelmetes, semmi különöset nem éreztem, csak azt,hogy mellettem ül. Nem éltek, csak szimplán csontvázak voltak, néha félrecsúszva egy széken vagy egy anyósülésen a kocsiban, vagy egy buszon.. máig se tudom, miért volt vagy hogyan... és persze simán a munkahelyemen vagy utazás közben, vagy otthon, és nem csináltam érte semmi különöset.

Ami viszont az emberekből jön néha, az sokkal rémisztőbb és kifejezetten undorító néha.. nem értem miért kell a halottakat keresgélni, mikor az emberek között sokkal sikítoztatóbb példányok vannak... brrr

2010. máj. 22. 13:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Na ez sajnos igaz :)
2010. máj. 23. 09:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Amikor éjszaka a tesómmal meg a barátommal az erkélyszerűségből stíröltük az eget, egyszer csak elsuhant előttünk egy fénygömb (alias orb ) F@szom! Azon nyomban összeszartuk magunkat, és sprinteltünk befelé. Komoly volt!
2010. júl. 17. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!