Hisztek a szellemekben? Történt már veletek megmagyarázhatatlan dolog? Én nem is tudom.
Nézzétek meg ezt a képet.
Visegrádban készítettük a várban.
Kb 2008-ban.
Egy kis beugrónál.
Szerintetek?
nemtom mi ez igazából.
Szellemekben nem hiszek, de biztos van valami ilyesmi dolog, mert akkor miért találták volna ki őket?
Meg amugy hallok este különös. megmagyarázhatatlan zajokat.De szerintem mindenre van kézzelfogható magyarázat.
Én hiszek bennük,de a képet,nem nagyon értem...vagyis látom,de lehet,hogy csak az án felbontásom sz@r.
Velem nem igazán történt még különös dolog,remélem nem is fog!
De ha egyszer eszedbe jut szellemet idézni,akkor azt rögtön verd is ki a fejedből,mert ha olyan dolgot idézel meg,akkor abból csak neked lesz bajod!
A képen van egy elmosódott "alak" vagy mi,de érdekes módon máshol tiszta a kép...
Neeem sosem tennék ilyet.Én idézni?Áh tuti nem.
Én az a fajta vagyok aki fél az "ismeretlentől".
Mondanám hogy nincsenek,hülyeség,de közben ki tudja...
Valamiért kitalálták,és hát annyi embernek volt már élménye,nem hiszem hogy mindenki hazudna!
Azért engem érdekel a dolog:)
Én már többször idéztem szellemet.A pohár amin rajta volt 4-5 ember ujja, úgy ment körbe az asztalon, ha nem én látom, és nem vagyok ott ,nem hittem volna el.
Ki is írta mi lesz a férjem neve, hány gyerekem lesz.De nemcsak nekem, a barátnőimnek is, és mindenkinek 90%-ban bejöttek a dolgok. Amúgy a férjem neve stimmel, és a 3 megjósoltból 2 gyerek már van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!