Történt veletek "megmagyarázhatatlan"?
nem hiszek a szellemekben,de nagyon érdekel a téma.
szoval mondjatok történeteket. minéltöbbet^^
amugy meggyőződésem hogy mindenre van tudományos magyarázat.:D de tényleg kiváncsi vagyok a történeteitekre.
A barátnőimmel voltunk valahol. Este jöttünk haza kocsival. Valaki megkérdezte h ne hallgassunk-e rádiót. Azt mondtam h ne, hallgassuk a csendet.
Aztán bekapcsolt a rádió, és megszólalt egy mély férfihang: A csend zavaró. Úgy elkezdtünk röhögni xD.
Leírva kétlem h átmegy a poén, de helyben nagy volt.:)
Volt egy olyan földöntúli hatása.
Velem épp ma történt: Ültünk a földrajz órán és a tanár diktálta azokat az országokat, amiknek a fővárosát kellet leírni...Még ki sem mondta, hogy Portugália, de már leírtam, hogy Lisszabon...Barátnőm ezt látta (gondolom puskázni akart), kiesett a kezéből a toll, és 10 percig bőgött...aztán elkezdtünk ilyesmik után nézni, mert már második napom telik így...
Minden mondatot én fejezek be...
Beszélgettünk a folyosón, és kérdezni AKART (még nem tette fel a kérdést) a bnőm, de mondtam a választ... Furcsán bámultak rám a barátaim... Aztán megkérdezte tőlem a lány, akinek már válaszoltam a még el sem hangzott kérdésre, hogy honnan tudta, hogy mi lesz a kérdés... Én erre: "Miért, ti nem hallottátok?" ... futkos a hideg a hátamon
mintha valaki folyamatosan "súgna" nekem...vagy belelátok a gondolatukba?
SEGÍTSÉG
Igen, tortént és a szellemeket más is látta, nem csak én! Nagyon sok megmagyarázhatatlan dolog tortént velem, pl. most is tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban, nagyon fura!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!